aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αποστολή με απουσίες και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Ομόνοια: Αποστολή με απουσίες και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον Ερμή (4/2, 19:0). Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή των Ζίβετς ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο Ντάρμπισαϊρ δεν θα ταξιδέψει μέχρι το «Αμμόχωστος-Επιστροφή» αφού φαίνεται πως δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Εκτός έμεινε και ο Μότα παρά το γεγονός πως εγγράφηκε στο ρόστερ, όπως επίσης και οι τραυματίες Χριστοφή-Εντρένα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Κατελάρης ταλαιπωρείται από ίωση και ο Μόντες ένιωσε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση.

Αναλυτικά: Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Κρίστιαν Μανρίκε, Αλμπέρτο Λόρα, Λούκας Βύντρα, Μίκαελ Γκαφούρ, Φράνιο Πρέτσε, Γιάννης Κούσουλος, Ραούλ Λοέ, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Μαρίνος Τζιωνής, Γιόρντι Γκόμεθ, Άλεξ Σοάρες, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Σάσα Ζίβετς, Αμπντούλ Αντζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ανδρόνικος Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ