aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αποφασισμένη να μη χάσει τίτλο με οφέλη εκατομμυρίων

Ομόνοια: Αποφασισμένη να μη χάσει τίτλο με οφέλη εκατομμυρίων

Πάντοτε η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Είναι ένας τίτλος, ένα τρόπαιο προστίθεται στην τροπαιοθήκη. Φέτος, όμως, το κίνητρο είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού η κυπελλούχος Κύπρου θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό σημαίνει ότι θα έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και μίνιμουμ εσόδων €3.000.000!

Γι’ αυτό και στην Ομόνοια παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν μία τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Αντιθέτως θέλουν πολύ να σηκώσουν την κούπα, να δώσουν συνέχεια στους τίτλους μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και να δηλώσει η Ομόνοια παρούσα για τρίτη διαδοχική σεζόν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Ομόνοια λόγω ονόματος, ιστορίας, τίτλων και εκτοπίσματος θεωρείται το φαβορί του αποψινού τελικού Κυπέλλου Coca-Cola (19:00, Άλφα), αλλά ο Λένον έχει αντίθετη άποψη. «Όλοι λένε ότι είμαστε το φαβορί, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Θα παίξει ρόλο ποιος θα μπορέσει να προσαρμοστεί καλύτερα στις συνθήκες του αγώνα. Έχω εμπειρίες από τελικούς και θα προσπαθήσω να το περάσω στους παίκτες μου» είπε ο Ιρλανδός τεχνικός. Εξέφρασε την περηφάνια όλων στην Ομόνοια για την παρουσία στον τελικό και επισήμανε:

«Αναλύσαμε το παιχνίδι του Εθνικού και θα δώσουμε τα πάντα για το τρόπαιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρα». Ακόμη, τόνισε πως ήταν μία δύσκολη σεζόν για την Ομόνοια «αλλά έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε κάτι πίσω στον κόσμο». Σημείωσε ότι «θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ