aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από το... χατίρι του Λένον στα γκολ κάθε 95’

Ομόνοια: Από το… χατίρι του Λένον στα γκολ κάθε 95’

Αποκτήθηκε στο… παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου από την Ομόνοια, με το καθεστώς του άνεργου ποδοσφαιριστή. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν είδαν με καλό μάτι τη μετεγγραφή του Γκάρι Χούπερ. Βλέπετε, αρχικά διέρρευσε πως συμμετείχε στις προπονήσεις των πρασίνων απλά και μόνο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, καθώς ήταν άνεργος και ο πρώην προπονητής και φίλος του Νιλ Λένον του έκανε το χατίρι.

Χρειάστηκαν μόνο μερικά λεπτά συμμετοχής του για να διαπιστωθεί πως έχει ποιότητα, αλλά χρειάζεται μπόλικη δουλειά. «Φέραμε τον Καρίμ και τον Χούπερ, έχουμε Κακουλλή και Μπέζους. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ο Καρίμ σιγά – σιγά θα είναι έτοιμος, έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο και πήραμε τον Χούπερ για να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που κληθεί ο Καρίμ», είχε αναφέρει ο Λένον, ο οποίος κατακρίθηκε για την επιλογή του να φέρει στο «Ηλίας Πούλλος» τον Άγγλο επιθετικό.

Στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ από μακρινή απόσταση και έφτασε τα τρία γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού», αφού βρήκε δίχτυα στα παιχνίδια πρωταθλήματος με Άρη και Ολυμπιακό. Συνολικά σε 286 λεπτά συμμετοχής πέτυχε τρία τέρματα. Δηλαδή, σκοράρει κάθε 95 λεπτά. Ο Χούπερ δείχνει να κερδίζει και την εμπιστοσύνη του Φερέρα και των φίλων της Ομόνοιας αφού σκοράρει με συνέπεια.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ