aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Από τη διαχείριση του Μπεργκ στο (σχεδόν) non stop του Κωστένογλου

Ομόνοια: Από τη διαχείριση του Μπεργκ στο (σχεδόν) non stop του Κωστένογλου

Ο Φώτης Παπουλής είναι από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ωστόσο, όπως κάθε ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στα 36 του χρόνια και δη μεσοεπιθετικός, χρειάζεται διαχείριση από το προπονητικό επιτελείο. Από τον Χένινγκ Μπεργκ την έχει, όχι όμως και από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κύπρου, Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος τον χρησιμοποίησε βασικό απέναντι σε Ρωσία και Σλοβενία για αντιστοίχως 83’ και 81’.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τρέχουσα σεζόν μετρά περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τη γαλανόλευκη φανέλα παρά με την πράσινη! Με την ομάδα του «τριφυλλιού» λοιπόν μετρά συνολικά 12 συμμετοχές (6 βασικός, έξι αλλαγή) και 496 λεπτά. Όσο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πάντοτε για τα ματς μετά την έναρξη της σεζόν 2021-22, ήταν βασικός στα εφτά από τα οκτώ και «έγραψε» 560’.

Έτσι, έφτασε σε τετραψήφιο αριθμό λεπτών και συγκεκριμένα 1.056 λεπτά και ακόμα βρισκόμαστε στον Νοέμβριο. Όπως και να έχει, τα παιχνίδια με την Εθνική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σύντομα ολοκληρώνεται το ταξίδι των πρασίνων στο Κόνφερενς Λιγκ. Έτσι, ο Ελλαδίτης θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προσπάθεια της Ομόνοιας στις εγχώριες διοργανώσεις, τουλάχιστον έως τον Μάρτιο που θα υπάρχουν υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα Εθνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ