aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ομόνοια: Από κυρίαρχος, κομπάρσος

Άντε κι έφυγε ο Γιέσπερ Γιάνσον. Άντε και -πρώτα ύστερα- θα φύγει ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ. Θα έχει επιλυθεί οτιδήποτε αποτρέπει την Ομόνοια να βρίσκεται εκεί που την ονειρεύονται οι οπαδοί της; Μάλλον ρητορικά τα ερωτήματα.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο Σκανδιναβοί βρίσκονται λίγους μήνες στο «Ηλίας Πούλλος». Ωστόσο οι πράσινοι χάνουν το τρένο του πρωταθλήματος για τρίτη σερί σεζόν. Έβδομοι το 2022, έκτοι το 2023 και σήμερα στην έκτη θέση απέχοντας 12 βαθμούς από την κορυφή, με τον κίνδυνο μάλιστα να μείνουν εκτός εξάδας.

Τις προηγούμενες δύο περιόδους σώθηκε η παρτίδα με την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Ομονοιάτης, όμως, δεν είναι αυτό που περιμένει από την ομάδα του. Στην εποχή του Σταύρου Παπασταύρου και της Εταιρείας, περιμένει με την οικονομική άνεσή της να κυριαρχεί ή τουλάχιστον να πρωταγωνιστεί. Αντί αυτού μετατρέπεται σε κομπάρσο και τρέχει να σώσει τη σεζόν για τρίτη σερί φορά.

Είναι τυχαίο; Ξέρετε τι λένε για τις συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται… Ποιος φταίει; Ο Παπασταύρου; Ο Ταραπουλούζης; Ο Γρηγόρη; Όλοι; Το θέμα είναι ότι κάτι πάει λάθος. Ολόκληρος ο τρόπος λειτουργίας της Ομόνοιας θα χρειαστεί να επανεξεταστεί από τη διοίκησή της και να βρεθεί το «τις πταίει». Διαφορετικά θα κινδυνεύει κάθε χρόνο με πορείες κάθε άλλο παρά ονειρεμένες για τους οπαδούς της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ