aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αντίδραση και νέο σερί

Ομόνοια: Αντίδραση και νέο σερί

Το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, έφερε εκ νέου στο προσκήνιο αδυναμίες της φετινής Ομόνοιας, αλλά και μουρμούρα και έντονη κριτική από τον κόσμο της ομάδας. Η απογοήτευση έχει να κάνει πολύ περισσότερο με την πορεία της ομάδας και όχι κατ’ ανάγκην από την πρόσφατη ήττα. Ο κόσμος περίμενε πολύ περισσότερα, ενώ την ίδια ώρα δεν διαπιστώνει να γίνονται ενέργειες που θα διαφοροποιήσουν την αγωνιστική εικόνα της Ομόνοιας.

Στο «Ηλίας Πούλλος» δουλεύουν για το νέο δύσκολο παιχνίδι με την Πάφος FC, την Κυριακή στο ΓΣΠ. Ζητούμενο, η άμεση αντίδραση. Η επάνοδος στις επιτυχίες, που θα επιτρέψουν στην Ομόνοια με το κεφάλι ψηλά να κοιτάξει τη συνέχεια και να μπορέσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό στη σεζόν. Οι «τριφυλλοφόροι» για να μπορέσουν αρχικά, από τη μια να «κλειδώσουν» θέση στην εξάδα και από την άλλη να μειώσουν τις αποστάσεις από τους πρωτοπόρους και πολύ περισσότερο από την 3η θέση, θα αναζητήσουν ένα νέο νικηφόρο σερί, κάνοντας αρχή από το κυριακάτικο παιχνίδι. Έχουν οδηγό, αφού και στο παρελθόν μέσα στην τρέχουσα σεζόν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να πετύχουν διαδοχικές νίκες.

Το πιο πρόσφατο σερί είναι αυτό που τερματίστηκε προσφάτως και είχε αφετηρία το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, το οποίο ακολούθησε της ήττας από την ΑΕΚ στη «Αρένα». Οι τέσσερις σερί νίκες είναι το ταβάνι των πρασίνων στη σεζόν. Προηγουμένως, της ήττας από τον ΑΠΟΕΛ ακολούθησαν τρεις νίκες, η μια στο κύπελλο, ενώ στην αρχή της περιόδου, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα για τον α’ γύρο, πέτυχε δύο απανωτές επιτυχίες. Αυτή τη φορά κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη, καταρχάς η αντίδραση και η επιστροφή στις νίκες και ακολούθως το σερί που θα φέρει την Ομόνοια πιο κοντά στις θέσεις Ευρώπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ