aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ανακοινώνει προπονητή, υποψήφιος ο Ινγκεμπρίγκτσεν

Oμόνοια: Ανακοινώνει προπονητή, υποψήφιος ο Ινγκεμπρίγκτσεν

Πλησιάζει η ώρα της πρόσληψης νέου προπονητή στην Ομόνοια. Τις τελευταίες ώρες οι διεργασίες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Χουάν Κάρλος Ολίβα έχουν ενταθεί με τον Άνχελ Γκόμεθ να αξιολογεί αρκετά ονόματα προπονητών και μάλιστα έγιναν προσωπικές συνεντεύξεις με αρκετούς από αυτούς.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει πολύ πιθανόν ο νέος προπονητής να ανακοινωθεί πριν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αν και στον πάγκο θα βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής, Άνχελ Γκόμεθ. Στους υποψήφιους για να αναλάβει το «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων είναι ο Νορβηγός, Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Απόφαση για παραμονή Γκόμεθ και παρουσία στον πάγκο με ΑΠΟΕΛ

Ο 52χρονος τεχνικός από το 2014 έως το 2018 ήταν στην Ρόζεμποργκ, ενώ προηγουμένως διετέλεσε για δύο χρόνια βοηθός προπονητής στην Βίκινγκ. Οριστικές εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή της Ομόνοιας θα παρθούν πιθανότατα την Τρίτη οπότε θα γίνει η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας στην παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ