aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άλλος ένας και... τέλος!

Ομόνοια: Άλλος ένας και… τέλος!

Με την φανέλα της Ομόνοιας θα αγωνίζεται ο «Μίκου» ο οποίος αποτελεί το 14ο μετεγγραφικό απόκτημα των πρασίνων. Οι πράσινοι για άλλο ένα Καλοκαίρι πραγματοποιούν διψήφιο αριθμό προσθηκών με σκοπό να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Η εξασφάλιση εισιτηρίου για την Ευρώπη και η πρωταγωνιστική πορεία είναι αναμφίβολα αυτά που θέλουν να πετύχουν στην ομάδα της πρωτεύουσας τη σεζόν 2019-20.

Αφού λοιπόν «έκλεισαν» οι υποχρεώσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή, η Ομάδα Προγραμματισμού έχει περιθώριο για άλλη μια μετεγγραφή για ξένο/κοινοτικό, την οποία μάλιστα θα συμπληρώσει. Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους για εξεύρεση μεσοαμυντικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός θα θεωρείται επιπλέον… ατού. Υπενθυμίζουμε πως στο ρόστερ των πρασίνων υπάρχουν οι Λανγκ, Λούφτνερ, Κούσουλος, Κατελάρης, Γκόμεθ και Γκόμες, που αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ έχει γραφτεί στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας, ωστόσο οι πράσινοι δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν, τονίζοντας μάλιστα πως ο Γάλλος είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Πιθανόν το «τριφύλλι» να παρακολουθεί την περίπτωση του εν λόγω αμυντικού ο οποίος προπονείται μόνος στο Κολόσσι. Σαφώς η ομάδα της πρωτεύουσας δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει… επ’ αόριστο, καθώς απομένουν μόνο 13 μέρες για το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ