aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αλλιώτικο σενάριο στο «ΑΕΚ αρένα»

Ομόνοια: Αλλιώτικο σενάριο στο «ΑΕΚ αρένα»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Είκοσι δύο ημέρες έχουν περάσει από το προηγούμενο ραντεβού της Ομόνοιας με την ΑΕΚ. Στις 19 του περασμένου Φεβρουαρίου, οι πράσινοι δέχτηκαν μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες των τελευταίων χρόνων και το τελικό 2-4 ήταν κολακευτικό γι’ αυτούς.

Σήμερα θα επιστρέψουν στο «ΑΕΚ Αρένα» και θέλουν να γράψουν ένα πολύ διαφορετικό σενάριο στον αγωνιστικό χώρο. Ο υπηρεσιακός προπονητής τους, Άκης Ιωακείμ, παρακολούθησε εκείνο το παιχνίδι, ξέρει λοιπόν από πρώτο χέρι τι πήγε στραβά τότε και απόψε θα φανεί πόσο αποδοτικά θα είναι τα μέτρα που πήρε για να μην επαναληφθεί.

Η οδυνηρή πρώτη εμπειρία της Ομόνοιας στο νεόδμητο γήπεδο της ΑΕΚ, μαρτυρά ότι κλειδί θα είναι η μεσοαμυντική λειτουργία. Δεν είναι μυστικό ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο βραχνά της κατά την τρέχουσα σεζόν. Άλλωστε, τα 37 γκολ παθητικό αποτελούν την αρνητική της επίδοση όλων των εποχών, δέκα στροφές πριν από το τέλος. Γι’ αυτό και στα ντέρμπι χρειάζεται πολύ περισσότερη προσοχή, καθώς οι αντίπαλοι διαθέτουν επιθετικούς που σπάνια συγχωρούν τα αμυντικά λάθη.

Αν λοιπόν αποδειχτεί ότι έμαθε από τα παθήματά της, η ομάδα της Λευκωσίας θα έχει ελπίδες στη Λάρνακα. Διότι κανείς δεν αντιλέγει ότι διαθέτει ισχυρά επιθετικά όπλα. Με πρώτα και καλύτερα τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ματ Ντέρμπισαϊρ και φυσικά τον Δημήτρη Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ