aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άλλη μια επιλογή για την «Αρένα»

Ομόνοια: Άλλη μια επιλογή για την «Αρένα»

Στο «ΑΕΚ Αρένα» με επιπλέον επιλογή θα πάει εκτός απροόπτου η Ομόνοια. Αυτή ακούει στο όνομα του Φάνου Κατελάρη, που στο φιλικό με τη Δόξα αγωνίστηκε στο τελευταίο μισάωρο. Ο διεθνής μεσοαμυντικός έδειξε να ξεπερνά τον τραυματισμό του και τίθεται στη διάθεση του προπονητή απ’ εδώ και στο εξής. Ο Μπεργκ είδε με ικανοποίηση τον Κατελάρη να εντάσσεται στο πρόγραμμα προπονήσεων, να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να προστίθεται στις επιλογές του.

Τον ίδιο χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Τόμας Χούμποτσαν, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο πως θα βρεθεί με το «καλημέρα» σε αποστολή για επίσημο ματς. Κι αυτό καθώς, δεν έκανε προετοιμασία και φαντάζει αναγκαίο να ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα, ώστε να φθάσει στον βαθμό ετοιμότητα των συμπαικτών του. Βεβαίως, αρμόδιος είναι ο προπονητής και θα το κρίνει μέσα από τις προπονήσεις. Το βέβαιο είναι πως, για τη συνέχεια ο Νορβηγός προπονητής θα έχει ακόμη περισσότερες επιλογές, γεγονός που αυξάνει τον συναγωνισμό μεταξύ των ποδοσφαιριστών του, πάντοτε προς όφελος της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ