aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άλλαξε συνήθειες λόγω ΑΠΟΕΛ – Ελπίδες για Μπασιρού

Ομόνοια: Άλλαξε συνήθειες λόγω ΑΠΟΕΛ – Ελπίδες για Μπασιρού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

Το ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ οδήγησε τον Χένινγκ Μπεργκ να αλλάξει τις συνήθειες της Ομόνοιας όταν μεταβαίνει στο εξωτερικό για παιχνίδι ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για πρώτη φορά η ομάδα του «τριφυλλιού» προπονήθηκε το πρωινό επόμενης μέρας αγώνα σε ξένο έδαφος.

Οι πράσινοι γυμνάστηκαν στο Μπακού το πρωί της Παρασκευής (26/11) και στις 14:00 (ώρα Κύπρου) θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει τα μέλη της αποστολής στη βάση τους. Η πτήση θα διαρκέσει 2,5 ώρες και αναμένεται να προσγειωθεί στη Λάρνακα κοντά στις 16:30.

Ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι «αιωνίων» με τον ΑΠΟΕΛ έχει ο Φουάντ Μπασιρού, ο οποίος ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν και ακολουθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης που του συνέστησαν οι γιατροί. Το σαββατοκύριακο θα δοκιμάσει να αυξήσει ρυθμό, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ. Απ’ εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γιούστε και Κούσουλος, όπως και ο Φαμπιάνο που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, την καυτή ατμόσφαιρα των Αζέρων και το γεγονός πως έπαιξε με παίκτη λιγότερο για 25’ λόγω αποβολής του Κίκο η Ομόνοια δεν πτοήθηκε, άντεξε χθες βράδυ στο «Τοφίκ Μπαχράμοφ» του Μπακού, πήρε 2-2 κόντρα στην Καραμπάχ και επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο με τον βαθμό και 166.000 ευρώ ως μπόνους της ΟΥΕΦΑ. Με έξι Κύπριους στην ενδεκάδα (με την είσοδο του Λοΐζου ως αλλαγή αγωνίστηκε για ένα διάστημα με εφτά γηγενείς) το «τριφύλλι» επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Το τρομερό γκολ του Τζόρντι Γκόμεθ πίσω από το κέντρο ήταν το highlight της βραδιάς και μόνιμο θέμα συζήτησης από το βράδυ της Πέμπτης.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ