aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι προσεχτικές κινήσεις και το «μόνο που ζητάμε»

Οι προσεχτικές κινήσεις και το «μόνο που ζητάμε»

Στο Ομόνοια Premium μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής και αναφέρθηκε στις μετεγγραφές που έγιναν, στις προσδοκίες, στη νέα προσπάθεια και στον στόχο των διαρκείας.

Αναλυτικά: «Φαίνεται ότι χτίζεται εκείνο που όλοι προσδοκούσαμε. Φαίνεται ότι η ομάδα θα είναι δυνατή, θα ανταποκριθεί στους στόχους της και ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για να κάνουμε μια καλή αρχή και να φτάσουμε με αισιοδοξία στους στόχους μας. Κάναμε προσεχτικές κινήσεις. Επικεντρωθήκαμε στο να αποκτήσουμε τους πρώτους μας στόχους, το πετύχαμε σχεδόν στην ολότητά του αυτό το εγχείρημα και αυτό μας ικανοποιεί πάρα πολύ για να κάνουμε τα πρώτα παιχνίδια να φανεί και μέσα στο γήπεδο η δουλειά που έχει γίνει το καλοκαίρι.

Ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια, να κάνει ακόμα πιο έντονη την παρουσία του, να πετύχουμε τον στόχο που είναι οι 7000 διαρκείας. Είμαστε πάρα πολύ κοντά. Τα 1500 που έχουν μείνει για τον Ομονοιάτικο κόσμο δεν σημαίνει τίποτα. Φτάνει να πιστέψει στη νέα προσπάθεια που γίνεται, να την αγκαλιάσει και να μας ακολουθήσει στο γήπεδο. Να αγοράσει το εισιτήριο. Είναι το μόνο που ζητούμε. Την παρουσία του στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ