aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Οι πόρτες για τον Ραμίρες θα παραμείνουν ανοικτές»

«Οι πόρτες για τον Ραμίρες θα παραμείνουν ανοικτές»

Ο Νταβίδ Ραμίρες θα διασχίσει τον Ατλαντικό για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο (η πρώτη όταν αποκτήθηκε πέρυσι το Καλοκαίρι), για να επιστρέψει στην Κύπρο έπειτα από την παρουσία του στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα της πατρίδας του Κόστα Ρίκα στη φετινή σεζόν, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Πλέον, για το μέλλον του θα αποφασίσει η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας, αφού η Σαμπρίσα δεν εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χένινγκ Μπεργκ, θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί δανεικός εκ νέου, είτε να λυθεί το συμβόλαιο του.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος άσος τραυματίστηκε σοβαρά αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου ενώ τα πήγαινε εξαιρετικά με τη Σαμπρίσα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξιό γόνατο. Θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμη τρεις μήνες για να μπορέσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Σαπρίσα με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης αποτελεί παρελθόν και είπε πως οι πόρτες θα είναι ανοικτές, ασχέτως αν δεν υποβλήθηκε κάποια πρόταση στην Ομόνοια: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Νταβίδ για όλη την αφοσίωσή του και να του ευχηθούμε την καλύτερη επιτυχία στην επιστροφή του στην Ευρώπη. Οι πόρτες της ομάδας μας θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτές γι’ αυτόν».

Εάν η Σαμπρίσα επιδιώξει ξανά να τον έχει στο ρόστερ της, μάλλον θα το κάνει εάν μείνει ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ