aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Oι παίχτες τον ζητούν»

«Oι παίχτες τον ζητούν»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο Φώτος Ιωάννου, ενόψει του αποψινού ευρωπαϊκού αγώνα βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Πως αναμένει τον αποψινό αγώνα: «Είναι μια τεράστια πρόκληση, θεωρούμε ότι η ομάδα στο να φτάσει στον 3ο γύρο είναι μια επιτυχία. Σίγουρα αυτή η ομάδα είναι σε πιο ψηλό επίπεδο, θεωρούμε όμως ότι μέσω αυτών των αγώνων μπορούμε να πετύχουμε μια επιτυχία και τα παιδιά πιστεύω θα ανταποκριθούν όπως πρέπει στο παιχνίδι. Oι πετοσφαιριστές είναι έτοιμοι, στην διάθεση του προπονητή και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο των πρασίνων: «Ασφαλώς ο κόσμος έχει να παίξει καθοριστικό ρόλο, οι παίχτες τον ζητούν. Με την βοήθεια του πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Σίγουρα το άγχος θα το έχει η αντίθετη ομάδα. Θα πάρουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο και θα απολαύσουμε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Ο κόσμος ανταποκρίνεται και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε 1.500 άτομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ