aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι διεθνείς της Ομόνοιας

Οι διεθνείς της Ομόνοιας

Στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Ανδρών στο φιλικό με τη Γεωργία (0-1) ήταν οι Ρενάτο Μαργκάσα και Δημήτρης Χριστοφή. Ο πρώτος, που έχασε την πιο κλασική ευκαιρία της Κύπρου στο παιχνίδι, αγωνίστηκε για 81 λεπτά και ο δεύτερος αντικαταστάθηκε στο 73ο λεπτό. Σημαντικός χρόνος για τον Χριστοφή, που θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας με την Ομόνοια, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να τον υπολογίζει πλέον για το αρχικό σχήμα ενόψει ΑΠΟΕΛ.

Ο τρίτος της παρέας των Ομονοιατών στην Εθνική, ο Φάνος Κατελάρης, βρέθηκε στον πάγκο, όμως ήταν εξ αρχής αποφασισμένο να μην αγωνιστεί, λόγω ενός ελαφρού προβλήματος. Μάλιστα, ο νεαρός διεθνής μια ώρα πριν από σημερινό φιλικό προπονήθηκε ατομικά. Εξάλλου, ο Αντρέας Χριστοδούλου υπερασπίστηκε χθες την εστία της Εθνικής Ελπίδων στη σπουδαία εμφάνιση εκτός έδρας με το Βέλγιο (2-3). Ο νεαρός τερματοφύλακας αποκτά εμπειρίες και αναμένει την ευκαιρία του και στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ