aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι 21 «κομάντος» του Τζον Κάρβερ (pics)

Οι 21 «κομάντος» του Τζον Κάρβερ (pics)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον αυριανό (21/07 – 19:30) επαναληπτικό αγώνα με την Μπέιταρ Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ στο ΓΣΠ.

Η αποστολή της Ομόνοιας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κωνσταντίνο Κότσαρη, Μπρούνο Νασιμέντο, Μάριν Όρσουλιτς, Παντελή Κονομή, Θανάση Παντελιάδη, Άρη Σοϊλέδη, Καρλίτος Σοάρες, Ρενάτο Μαργκάσα, Μπλατί Τουρέ, Γκεόργκε Φλορέσκου, Φάνο Κατελάρη, Γεράσιμο Φυλακτού, Μάριο Δημητρίου, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά, Σίλβα Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Κίλιαν Σέρινταν, Ματ Ντερμπισάιαρ.

Ο Αντρέας Παναγιώτου ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Επίσης έμειναν εκτός οι τραυματίες Ζίγκι Μπαντιμπάγκα και Εμίλ Γιόργκενσεν.

Ο Άγγλος τεχνικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές, σε σχέση με τον αγώνα στην Ιερουσαλήμ. Του το επιτρέπει η ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, ενώ είναι ορατό το ενδεχόμενο να εκπλήξει με κάποιες κινήσεις του.

Η παρουσία του Νασιμέντο στο αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Το πιθανότερο σενάριο είναι να έχει ως παρτενέρ τον Όρσουλιτς και να μετακινηθεί ο Παντελιάδης σε ρόλο αριστερού μπακ, δηλαδή στη φυσική του θέση. Εξέλιξη θα επιφέρει άλλη μια εσωτερική κίνηση, με τον Μαργκάσα να παίρνει θέση ανασταλτικού μέσου, απομένει να ξεκαθαρίσει ποιος από τους Φυλακτού, Φλορέσκου θα μείνεις τον πάγκο.

«Παίζει» και το σενάριο, να και απομακρυσμένο, ο Μαργκάσα να παίξει ως αριστερό χαφ μπροστά από τον Παντελιάδη και να διατηρηθεί το δίδυμο Φυλακτού, Φλορέσκου στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Τις δικές του πιθανότητες για την ενδεκάδα έχει και ο Χριστοφή, που αν προτιμηθεί θα μείνει στον πάγκο ένας εκ των Αγκάγιεφ, Σέρινταν. Ο Κλέιτον θα πλαισιώσει τον Ντέρμπισαϊρ στην επίθεση, παίζοντας ελαφρώς πιο πίσω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ