aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ «Σέρι» τα κάνει όλα και συμφέρει την Ομόνοια!

Ο «Σέρι» τα κάνει όλα και συμφέρει την Ομόνοια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σταθερή αξία στο σκοράρισμα ο Κίλιαν Σέρινταν. Ο Ιρλανδός, παρόλο που δεν έχει τη φήμη του μεγάλου γκολτζή, στην Ομόνοια συνεχίζει απ’ εκεί που έμεινε πέρσι, δείχνοντας πως με το τριφύλλι στο στήθος βρήκε αυτοπεποίθηση και βλέπει δίχτυα.

Με το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, με πέναλτι, έφθασε τα πέντε, όσα μετρά και ο Ντέρμπισαϊρ. Από τα πέντε, τα τρία ο 27χρονος άσος τα πέτυχε με πέναλτι (Δόξα, Καρμιώτισσα, Ανόρθωση) δείχνοντας πως μέσα του ρέει κρύο αίμα. Τα άλλα δύο με σουτ στο ματς με τον Εθνικό.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι πιο παραγωγικός σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είναι στο +3, αφού πέρσι στις πρώτες επτά αγωνιστικές είδε μόλις δύο φορές δίχτυα. Είχε σκοράρει στην πρεμιέρα κατά της Νέας Σαλαμίνας δύο γκολ και στη συνέχεια σίγησε για αρκετές αγωνιστικές. Φέτος είναι ήδη στα πέντε (συν ένα στην Ευρώπη), αφήνοντας υποσχέσεις για πολύ περισσότερα γκολ.

Λέτε στο τέλος της σεζόν να ξεπεράσει εαυτόν ο Ιρλανδός; Στην περσινή σεζόν έφθασε τα 19 γκολ, 15 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο και 3 στην Ευρώπη και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας. Στα συν του Σέρινταν καταγράφεται και το γεγονός ότι, πέρα από το σκοράρισμα, συμβάλλει και στη δημιουργία τερμάτων. Είναι ο πρώτος «πράσινος» σε ασίστ αφού σε τρεις περιπτώσεις σέρβιρε συμπαίκτη του, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ. Ο «Σέρι» τα κάνει όλα και συμφέρει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ