aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ «Ντάμπι» μετακόμισε στο αρχηγείο του

Ο «Ντάμπι» μετακόμισε στο αρχηγείο του

Από χθες, όμως, ο Νίκος Νταμπίζας μετακόμισε (από τα γραφεία) στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας στο Γέρι. Εκεί στήθηκε το νέο αρχηγείο του τεχνικού διευθυντή των πρασίνων, απ’ όπου θα λαμβάνει τις αποφάσεις του για το «χτίσιμο» της νέας Ομόνοιας.

Ο Ελλαδίτης, παρόλο που ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο εδώ και μερικές εβδομάδες, χθες είχε για πρώτη φορά επαφή με τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του «Ηλίας Πούλλος». Τους συστήθηκε και τους ενημέρωσε για τον ρόλο που θα έχει.

Πλέον, το ποδοσφαιρικό τμήμα τίθεται υπό τη δική του ομπρέλα. Ήταν η πρώτη γνωριμία, αφού θα ακολουθήσουν σε καθημερινή βάση συναντήσεις και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Ελλαδίτης, αφού αξιολόγησε το έμψυχο δυναμικό, παρακολουθώντας τα παιχνίδια της Ομόνοιας από τότε που ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του αλλά και αγώνες μέσω dvd, θέλησε να έχει πλέον και προσωπική επαφή με τους ποδοσφαιριστές.

Τους εξήγησε τους λόγους, καλώς ή κακώς όπως είπε, που δεν παρουσιάστηκε μέχρι χθες στο «Ηλίας Πούλλος» και τόνισε: «Από σήμερα είμαι μαζί σας, αρχίζει η συνεργασία μας και θα τα λέμε σε καθημερινή βάση».

Ο «Ντάμπι» θέλησε χθες να τα πει ιδιαιτέρως με τους αρχηγούς της ομάδας, ενώ αυτό θα γίνει τις προσεχείς ημέρες και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Το σίγουρο είναι πως, τις προθέσεις του για το μέλλον των ποδοσφαιριστών, είτε λήγουν τα συμβόλαιά τους είτε όχι, θα τους τις γνωστοποιήσει μετά τον τελικό κυπέλλου.

Η παρουσία του «Ντάμπι» στο προπονητικό κέντρο λίγες ημέρες πριν από τον τελικό κυπέλλου, φαίνεται να μην είναι τυχαία. Ο τεχνικός διευθυντής θα θελήσει να διαδραματίσει κι αυτός ρόλο για την καλύτερη ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας, σε συνδυασμό με τις ενέργειές του στο κεφάλαιο προγραμματισμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ