aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ματ δεν έχει να δώσει απαντήσεις σε κανέναν

Ο Ματ δεν έχει να δώσει απαντήσεις σε κανέναν

Μέσω ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «Omonoianews.com», γίνεται αναφορά στην… καζούρα που δέχεται ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ μετά την τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Ερμή και η οπαδική ιστοσελίδα του τριφυλλιού, στέκεται ασπίδα προστασίας στον Άγγλο στράικερ.

Αναλυτικά:

«Δέχεται μεγάλη καζούρα ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ μετά την απίστευτη ευκαιρία που έχασε κόντρα στον Ερμή. Λογικό, ήταν πολύ εύκολη για την κλάση του, ενώ είναι και η πλάκα στο παιχνίδι. Κάποιοι όμως ξεφεύγουν και αρχίζουν την ισοπεδωτική κριτική. Ο Ντάρμπισαϊαρ από τη μέρα που ήρθε είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Πέρσι σε μια τραγική χρονιά, κράτησε τα λάβαρα ψηλά σχεδόν μόνος του. Και η αλήθεια είναι πως δεν χρωστάει απαντήσεις σε κανέναν.

Υπεράνω κριτικής δεν είναι κανένας ποδοσφαιριστής, ο Ματ ήταν απαράδεκτος σε εκείνη τη φάση και το ξέρει καλά. Δεν μπορεί όμως μια χαμένη ευκαιρία να προσδιορίσει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής και πόσο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο αποτελεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν διαγράφει τα 24 περσινά και 4 φετινά του τέρματα. Και δεν αλλάζει την εκτίμηση που του έχει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος τον αποθεώνει όπου τον βρει, στο γήπεδο και εκτός.

Ο Ντάρμπισαϊαρ θα ξαναβρεί σύντομα το δρόμο προς τα δίκτυα. Δίχως αμφιβολία θα τελειώσει τη χρονιά με διψήφιο αριθμό γκολ, η δική μας πρόβλεψη είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι δίνει 100%, ότι προσπαθεί να μείνει ανεπηρέαστος. Και μακάρι όλοι στην ομάδα να είχαν τη δική του νοοτροπία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ