aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ματ αποκαλύπτει την επιθυμία του!

Ο Ματ αποκαλύπτει την επιθυμία του!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μεγάλη συνέντευξη του Ματ Ντάρμπισαϊρ φιλοξενεί η ιστοσελίδα planetfootball και σε αυτήν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αποκαλύπτει πως θα ήθελε να παραμείνει στην Ομόνοια για ακόμη περισσότερα χρόνια! Ο Άγγλος επιθετικός δηλώνει ευτυχισμένος στην Κύπρο, καλεί και άλλους ποδοσφαιριστές να έρθουν στο πρωτάθλημα για να αγωνιστούν, ενώ δεν ξεχνάει την κοινή του παρουσία με τον Τζον Κάρβερ.

«Είναι πολύ ωραία εδώ και πραγματικά απολαμβάνω να αγωνίζομαι στην Κύπρο. Κάνω πολύ καλές εμφανίσεις, σκοράρω αρκετά και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα για εμένα. Μάλλον αυτά που συνάντησα εδώ (στην Κύπρο) ήταν πέραν των προσδοκιών μου», το αρχικό σχόλιο του Ματ.

Και συνεχίζει: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν μου λείπει καθόλου η Αγγλία. Φυσικά μου λείπει η οικογένεια και οι φίλοι μου, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια εδώ. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και η οικογένεια περνάει υπέροχα στην Κύπρο, όλα είναι πολύ θετικά».

Ακολούθως, ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας, τονίζει: «Με ρωτούν συχνά  αν οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές πρέπει να αγωνιστούν και εκτός της χώρας τους και από την προσωπική μου εμπειρία θα τους έλεγα πως οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσουν κάτι νέο. Ξέρω πως στην αρχή θα είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε ξένη χώρα, ειδικά για ποδοσφαιριστές που έχουν μικρά παιδιά, αλλά τα δικά μου παιδιά περνούν φανταστικά στο σχολείο και μαθαίνουν σιγά-σιγά τη ζωή στην Κύπρο».

Και συνεχίζει: «Εδώ μπορείς να χαλαρώσεις μακριά από το ποδόσφαιρο, στην παραλία και να αποκτήσεις μοναδικές αναμνήσεις. Ως παίχτης μαθαίνεις να αγωνίζεται σε διαφορετικά πρωταθλήματα, διαφορετική κουλτούρα και γλώσσες και μπορεί να αποδειχθεί μία εξαιρετική εμπειρία. Κάποια θα αναρωτιούνται για το επίπεδο του ποδοσφαίρου εδώ, αλλά νομίζω ότι θα εκπλαγούν από το πόσο καλό, στα αλήθεια, είναι».

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Τζον Κάρβερ, είπε: «Δεν γνώριζα από πριν τον Τζον, ούτε δούλεψα ποτέ μαζί του. Όμως, ήταν ένας από τους κύριους λόγους που αποφάσισα να έρθω στην Ομόνοια. Καθήσαμε μαζί και μου είπε πως θα είμαι ο βασικός επιθετικός στην ομάδα. Αυτό που άκουσα ήταν πολύ καλό και μου έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση. Μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω και να αγωνιστώ στην Ομόνοια και ήταν πολύ άσχημη στιγμή που αποχώρησε τον Φεβρουάριο».

Καταλήγοντας, ο Άγγλος, αποκάλυψε: «Θα δούμε τι θα πει ο σύλλογος (για την ανανέωση του συμβόλαιο του), αλλά έχουμε ήδη μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Είναι κάτι που πραγματικά θέλω, αφού όλα πάνε καλά από τη μέρα που ήρθα στην Κύπρο. Αν μπορέσω να κερδίσω ένα νέο συμβόλαιο για ακόμη μερικά χρόνια θα ήταν κάτι το φανταστικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ