aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Λοΐζου εκτίναξε την αξία του και ισχυροποίησε το διαπραγματευτικό χαρτί της Ομόνοιας

Ο Λοΐζου εκτίναξε την αξία του και ισχυροποίησε το διαπραγματευτικό χαρτί της Ομόνοιας

Η εκπληκτική εμφάνιση του Λοΐζου Λοΐζου στον πρώτο αγώνα με την Αντβέρπ στο ΓΣΠ, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έριξε λάδι στη φωτιά και αναζωπύρωσε τη φλόγα μετεγγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού. Άλλωστε, η πλευρά του 18χρονου εξτρέμ προ μηνός όχι μόνο είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Κλαμπ Μπριζ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές ήταν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Στην πορεία το deal κάπου χάλασε και η προοπτική μετεγγραφής του Λοΐζου μπήκε στο «ψυγείο». Η κίνηση της Ομόνοιας να αποκτήσει τον Παναγιώτη Ζαχαρίου ήταν η αιτία για νέα σενάρια και ενώ η φημολογία ήθελε την Άντερλεχτ να μπαίνει από την εξωτερική στη διεκδίκηση του βραχύσωμου άσου.

Τα δύο εντυπωσιακά τέρματα του Λοΐζου απέναντι στη δευτεραθλήτρια Βελγίου ήταν η καλύτερη απόδειξη στους μνηστήρες του νεαρού άσου για την αξία του. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας voetbal24.be σημειώνει πως η Κλαμπ Μπριζ πιθανόν να κινηθεί για άλλες τρεις μετεγγραφές και πιθανολογεί πως σε αυτές θα είναι και αυτή του Λοΐζου Λοΐζου. Επίσης, λέγεται πως ο τεχνικός της Αντβέρπ, Μπριάν Πρίσκε εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας.

Στο «Ηλίας Πούλλος» μένουν επικεντρωμένοι στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης στην Αμβέρσα, όμως δεν κλείνουν τις πόρτες για κανέναν ποδοσφαιριστή. Φτάνει, βέβαια, οι προσφορές από τους ενδιαφερόμενους να καλύπτει τα «θέλω» της Ομόνοιας. Και στην προκειμένη, η παρουσία του Λοΐζου κόντρα στην Αντβέρπ ισχυροποίησε το διαπραγματευτικό χαρτί του «τριφυλλιού» και «κλείδωσε» το ποσό διαπραγμάτευσης πάνω από 3.000.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ