aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της Ομόνοιας το περασμένο Σάββατο.

Δύο παιχνίδια έδωσε η Ομόνοια U19 αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη κέρδισε την ΑΕΛ με 0-3 σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πραγματοποίησε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση και πήρε ένα τρίποντο που το είχε ανάγκη για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση. Σκόραραν οι Γιώργος Κακουλλής, Κωνσταντίνος Μενοίκου και Θεοχάρης Παπαθεοχάρους. Το Σάββατο το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 2-1 στη Λεμεσό από τον Άρη για την 7η αγωνιστική. Η ομάδα μας αγωνιζόταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο από το 28’ καθώς ο Λοΐζου είδε την κόκκινη κάρτα. Το γκολ πέτυχε ο Παπαθεοχάρους. Η Ομόνοια U19 είναι 9η με οκτώ βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ισόπαλη 1-1 στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ αναδείχθηκε η Ομόνοια U17 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε με τον Ζευκή δέχθηκε την ισοφαρίση και έφυγε με τον ένα βαθμό από το Κολόσσι. Με τρεις νίκες, τέσσερεις ισοπαλίες και δύο ήττες η Ομόνοια U17 έχει μαζέψει για την ώρα 13 βαθμούς και είναι 9η.

Η Ομόνοια U16 ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική. Τα γκολ πέτυχαν ο Γεωργίου και ο Θεοδώρου. Οι «πράσινοι» με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες έμειναν στους 16 βαθμούς και στην 5η θέση.

Μεγάλη εντός έδρας νίκη με 4-0 σε βάρος της ΑΕΛ πέτυχε η Ομόνοια U15 για την 9η αγωνιστική. Η ομάδα μας πραγματοποίηση εξαιρετική εμφάνιση και «καθάρισε» νωρίς το παιχνίδι καθώς στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Α. Νεοφύτου, Α. Ανδρέου και Βασιλείου (δύο). Η νίκη αυτή φέρνει το «τριφύλλι» στην κορυφή με 25 βαθμούς. Οι «πράσινοι» ως τώρα μετρούν οκτώ νίκες και μία ισοπαλία.

Η Ομόνοια U14 επέστρεψε στις επιτυχίες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΛ με 4-0. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο». Δύο τέρματα σημείωσε ο Θεοδώρου και από ένα οι Βασιλείου και Ζουλαφάκη. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 18 βαθμούς και στην 7η θέση με απολογισμό έξι νίκες και τρεις ήττες.

Αναλυτικά:

U19: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

U19: ΑΡΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1

U17: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

U16: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 4-0

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 4-0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ