aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Νιώθω έτοιμος, έχω πάθος με την Ομόνοια»

«Νιώθω έτοιμος, έχω πάθος με την Ομόνοια»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πάθος του για την Ομόνοια αλλά και το γεγονός ότι αισθάνεται απόλυτα έτοιμος τη δεδομένη χρονική στιγμή, οδήγησαν τον Αντώνη Τζιωνή στην απόφασή του να ηγηθεί συνδυασμού στην Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου στις 25 Ιουνίου.

Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα ο Τζιωνής, θα ζητήσει την ψήφο των μελών του σωματείου για να βρεθεί στον προεδρικό θώκο, με στόχο, όπως είπε στο «Goal», να δώσει συνέχεια στο έργο που επιτέλεσε το νυν Διοικητικό Συμβούλιο επί Δώρου Σεραφείμ και να οδηγήσουν την Ομόνοια και πάλι στην κορυφή.

«Όλοι μαζί, ενωμένοι, πρέπει να πορευθούμε για το καλό του σωματείου μας», είπε ο Αντώνης Τζιωνής και συνέχισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο και στόχος μας είναι να οδηγήσουμε και πάλι την Ομόνοια στην κορυφή».

Όπως υπογράμμισε, έγινε πολύ καλή δουλειά στο οικονομικό από το νυν Δ.Σ., δόθηκαν λύσεις σε πολλά προβλήματα και στη Συνέλευση θα γίνει ανάλυση του έργου της διοίκησης Δώρου Σεραφείμ.

Όσον αφορά στην απόφασή του να ηγηθεί του συνδυασμού, είπε: «Νιώθω απόλυτα έτοιμος. Έκρινα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, αφού έχω πλέον τον ελεύθερο χρόνο να αφιερώσω στην Ομόνοια. Το πάθος μου για το σωματείο μου με οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Ζω για την Ομόνοια!».

Ο Αντώνης Τζιωνής θεωρείται επιτυχημένος στον χώρο του και πλέον, μετά και την ενσωμάτωση των παιδιών του στο αρχιτεκτονικό γραφείο που διατηρεί, έχει τον χρόνο και είναι σε θέση να ηγηθεί του συλλόγου.

Όπως επισήμανε, έχει πολλά στο μυαλό του, έχει όραμα και με τη στήριξη των μελών του σωματείου και των απλών φιλάθλων, θέλει να πετύχει. Θέλησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, αφού θα ακολουθήσει η Εκλογική Γενική Συνέλευση.

Από τη στιγμή που ο Αντώνης Τζιωνής θα κατέλθει στις εκλογές του σωματείου με πλήρη συνδυασμό, η εκλογική «διαμάχη» είναι αναπόφευκτη αφού ως γνωστόν θα διεκδικήσει θέση στο νέο Δ.Σ. και ο συνδυασμός «Εμπρός Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ