aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜίλησε στους παίκτες ο Παπασταύρου, παρών στη φιέστα της Δευτέρας

Μίλησε στους παίκτες ο Παπασταύρου, παρών στη φιέστα της Δευτέρας

Μπορεί να μην έζησε από κοντά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως χάρηκε με την ψυχή του την επιστροφή της Ομόνοιας στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου ο Σταύρος Παπασταύρου.

Ο πρόεδρος και αναμορφωτής των πρασίνων μίλησε στους ποδοσφαιριστές, μέσω τεχνολογίας, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην «Αρένα» και απένειμε τα εύσημα σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και υπαλληλικό προσωπικό.

Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει εδώ και μέρες προγραμματίσει άφιξη στην Κύπρο εντός της τρέχουσας βδομάδας. Και ο ίδιος προέβλεπε ότι ο τίτλος θα κρινόταν στην τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ στο ματς Ομόνοια – Απόλλωνα. Η μαθηματική στέψη των πρασίνων το βράδυ της Τρίτης (5/5) σαφώς και δεν τον χάλασε.

Από «τελικός» πρωταθλήματος για την Ομόνοια το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τον Απόλλωνα αποκτά χαρακτήρα φιέστας, καθώς θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ