aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜηδέν παθητικό για δεύτερη φορά

Μηδέν παθητικό για δεύτερη φορά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα από τα αρνητικά στοιχεία που παρουσίασε έως τώρα η Ομόνοια ήταν το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Πριν το προχθεσινό ματς το είχε πετύχει μόλις μια φορά, στο ματς με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (2-0). Κόντρα στην ΑΕΖ, λοιπόν, κατάφερε για δεύτερη φορά να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της.

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία του νεαρού Χριστοδούλου, που σε τρεις περιπτώσεις είπε «όχι» στους αντίπαλους επιθετικούς. Κι αυτό γιατί η αμυντική συμπεριφορά της Ομόνοιας δεν ήταν η πρέπουσα, δίνοντας την ευκαιρία στους επιθετικούς της ΑΕΖ να γίνουν απειλητικοί. Σ’ αυτό επηρέασε σημαντικά και το αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου 25 λεπτά.

Αυτό που κρατάνε στο «τριφύλλι» είναι ότι παρά τις σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, την παρουσία με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα αλλά και ενός πρωτάρη τερματοφύλακα, διατήρησαν το μηδέν παθητικό. Είναι κάτι στο οποίο θέλουν να χτίσουν ενόψει της συνέχειας, εκεί που ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος απέναντι στις ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ