aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜιχαηλίδης για Ομόνοια και ΓΣΠ: «Υπάρχει κάτι άλλο στα σκαριά»

Μιχαηλίδης για Ομόνοια και ΓΣΠ: «Υπάρχει κάτι άλλο στα σκαριά»

Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συνάντησης ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΓΣΠ επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM έκανε λόγο για πρωτοβουλία από αλλού «φωτογραφίζοντας» την ΚΟΠ ώστε να βρεθεί λύση.

Οι σχετικές δηλώσεις
«Όντως έχει αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα (11:00) συνάντηση ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΓΣΠ με δικιά μας πρωτοβουλία. Ενημερώθηκα χθες από τον γενικό διευθυντή του ΓΣΠ για την συγκεκριμένη εξέλιξη με την αιτιολογία ότι προκύπτει μια άλλη κίνηση και μάλιστα μου είχε πει ότι είναι ενημερωμένη σχετικά η Ομόνοια. Κάτι που πιστοποίησα σε επικοινωνία με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομάδας», είπε και συνέχισε.

«Υπάρχει μια άλλη πρωτοβουλία, μια συνάντηση που θα γίνει η οποία μακάρι να ευοδωθεί. Δεν ζητήσαμε παράσημο για την πρωτοβουλία μας να συναντηθούν Ομόνοια και ΓΣΠ.
Αν η πρωτοβουλία μας βοήθησε να ενεργοποιηθούν άλλες δυνάμεις αυτό μας ευχαριστεί. Αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι άλλο στα σκαριά, ότι ενεργοποιήθηκαν κάποιοι άλλοι για να βρουν λύση και αυτό είναι ευχάριστο».

Εάν υπάρχει εμπλοκή του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα: «Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αν ανέλαβε πρωτοβουλία ο κ. Κούμας είναι εντελώς αποδεκτό. Μακάρι να είναι έτσι και να βρεθεί λύση. Εμείς ως ΚΟΑ δεν καλέσαμε την ΚΟΠ, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να καθίσουν μαζί μας ΓΣΠ και Ομόνοια. Αν η ΚΟΠ ενεργοποιήθηκε αφού διευθετήθηκε η συνάντηση και βρουν λύση, χαίρομαι ιδιαίτερα».

Για την πρόταση της Ομόνοιας να χρησιμοποιήσει ως έδρα το Μακάρειο: «Εμείς επρόκειτο να κάνουμε τη συνάντηση με πρόθεση να βρεθεί λύση. Το αίτημα της Ομόνοιας για το Μακάρειο είναι στην ατζέντα για την αυριανή μας συνεδρία, θα το συζητήσουμε στο ΔΣ. Έχουμε την παλιά πρόταση της ΠΑΕΕΚ που θα δούμε επίσης αύριο. Είχε έρθει πρώτα το αίτημα της ΠΑΕΕΚ, μετά ήρθε η επιστολή από τον Ολυμπιακό ότι θα αγωνίζεται στο ΓΣΠ και ακολούθως το αίτημα της Ομόνοιας. Δεν είναι με τη σειρά που έρχεται κάποιος, αλλά με τις προϋποθέσεις που τίθενται στο Μακάρειο. Όταν ήρθε η επιστολή της ΠΑΕΕΚ ζητήσαμε από την εταιρεία που συντηρεί το γήπεδο να μας πει την άποψή της. Μας είπε ότι διαμαρτύρεται για τέσσερις ομάδες και τώρα της ζητάμε να μας πει για πέντε. Εμείς θέλουμε να βολέψουμε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα».

Αν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία Ομόνοια και ΓΣΠ, είπε: «Είχαμε κάνει προεργασία. Μου έδινε ελπίδες η προθυμία που έδειξαν και οι δύο πλευρές στο τηλεφώνημά μας. Αποδέχτηκαν αμέσως. Αυτό με έκανε να πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε λύση. Είπαν πράγματα που φαίνεται ότι ενόχλησαν την άλλη πλευρά και ήταν δύσκολο. Μόνο ένας τρίτος μπορούσε να μεσολαβήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ