aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε ηγέτη τον Τζίμη στη νέα εποχή!

Με ηγέτη τον Τζίμη στη νέα εποχή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός… Ο ηγέτης της Ομόνοιας στη νέα εποχή που εισέρχεται η ομάδα, ακούει στο όνομα Δημήτρης Χριστοφή! Ο 28χρονος άσος θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος τουλάχιστον για την επόμενη τετραετία. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, μένουν οι υπογραφές και εντός της επόμενης βδομάδας θα επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας τους.

Ήταν κάτι για το οποίο το «Goal» έκανε αναφορά προ εβδομάδων αφού υπήρξε καλή διάθεση και ήταν θέμα χρόνου να επέλθει οριστική συμφωνία. Η θέληση της διοίκησης του «τριφυλλιού» και ιδιαίτερα του προέδρου, Αντώνη Τζιωνή, να κρατήσουν τον Χριστοφή για πολλά χρόνια στην ομάδα τους, ήταν κάτι που κέρδισε τον ποδοσφαιριστή. Παρόλο που υπήρξαν σειρήνες από ομάδες του εξωτερικού και όχι μόνο, ο Τζίμης τα ζύγισε όλα και κατέληξε: «Ομόνοια και μόνο Ομόνοια».

Σ’ αυτή την απόφαση ρόλο διαδραμάτισε και η σχέση που διατηρεί με τον κόσμο της ομάδας. Δεν ξεχνά τη συνεισφορά των οπαδών για επιστροφή του στην Ομόνοια. Στον σύλλογο της Λευκωσίας τους ξέρει και τον ξέρουν, το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε είναι εξαιρετικά καλό, τόσο στο ποσό που θα αμείβεται όσο και στη χρονική διάρκειά του, που θα εκπνεύσει το καλοκαίρι του 2021, όταν ο διεθνής άσος θα πλησιάζει τα 33 του χρόνια. Ο Χριστοφή, που θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», θα συνδέσει το όνομά του με την Ομόνοια, μια μεγάλη ομάδα που καταβάλλει προσπάθεια να επιστρέψει στο προσκήνιο, στην κορυφή και στους τίτλους.

Άλλωστε, ο Χριστοφή με την κίνηση να επεκτείνει τη συνεργασία του, δεν θα είναι απλώς ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος αλλά «ο Χριστοφή της Ομόνοιας!». Από βδομάδας, λοιπόν, τα σπουδαία με το όλο θέμα να θεωρείται τελειωμένο από όσους είναι κοντά και στις δύο πλευρές.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Χριστοφή, μετά από εισήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου, αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ανδρών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17. Άλλη μια διάκριση για τον έμπειρο άσο, που έδειξε το τελευταίο διάστημα να έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς και είναι έτοιμος να σηκώσει στις πλάτες του τη νέα Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ