aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜατ: Τα σενάρια έχουν... ξεφύγει πολύ

Ματ: Τα σενάρια έχουν… ξεφύγει πολύ

Αυξάνονται καθημερινά οι μνηστήρες (;) για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Μετά τον Παναθηναϊκό και τη Λιντς, άλλη μία ομάδα θέλει τον Άγγλο επιθετικό της Ομόνοιας. Πρόκειται για τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος (αν ευσταθεί το ρεπορτάζ) θέλει τον πρώτο σκόρερ των πρασίνων μετά τους Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο που θέλει να πάρει από τον Ολυμπιακό.

«Παναθηναϊκός για Ντάρμπισαϊρ!»

Μάλιστα, τόσο ενημερωμένος είναι ο συντάκτης του άρθρου που θεωρεί πως ο Ντάρμπισαϊρ δεν ανήκει πλέον στην Ομόνοια, γράφοντας «Ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Planet Apollon βρίσκεται στην Αθήνα, με τον Απόλλωνα να εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του».

Νέα σενάρια για Ντάρμπισαϊαρ (pic)

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: «Το μπαμ στη μεταγραφική σεζόν θέλει να κάνει ο Απόλλων Σμύρνης. Mετά το φλερτ με Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο στο στόχαστρο της μπήκε και ο Ματ Νταρμπισάιρ. Ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Planet Apollon βρίσκεται στην Αθήνα, με τον Απόλλωνα να εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του.

Ονειρεύονται… για τον Ντάρμπισαϊρ

Για τον 31χρονο Άγγλο σέντερ φορ ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός τον είχε αποκτήσει με μορφή δανεισμού για να τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή δίνοντας στην Μπλάκμπερν 3.000.000€. Tη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ομόνοιας όπου σε 33 αγώνες σκόραρε 24 τέρματα και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κύπρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ