aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛόπες: «Μεγάλη ομάδα η Ομόνοια, αλλά έχουμε προβάδισμα. Όταν ήμουν εκεί...»

Λόπες: «Μεγάλη ομάδα η Ομόνοια, αλλά έχουμε προβάδισμα. Όταν ήμουν εκεί…»

Έναν παλιό γνώριμο θα βρει απέναντί της η Ομόνοια στο σημερινό παιχνίδι με τη Λέγκια Βαρσοβίας γα τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο λόγος για τον Ράφαελ Λόπες, o οποίος μετά την εξαιρετική σεζόν πέρυσι με την Κρακοβία (34 συμμετοχές, 11 γκολ) πήρε μετεγγραφή στους πρωταθλητές Πολωνίας, έναντι 150.000 ευρώ. Είναι ο καταλληλότερος από το ρόστερ της ομάδας για να μιλήσει ενόψει της σημερινής αναμέτρησης και έτσι το γραφείο Τύπου των Πολωνών τον επέλεξε για να δώσει τις προβλέψεις του.

Διαβάστε επίσης: H γκάφα της Λέγκια πριν την Ομόνοια και το ιστορικό διπλό με Σανγκόι

«Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα η Ομόνοια, από τις μεγαλύτερες στην Κύπρο με αρκετό κόσμο, αν και τώρα δεν υπάρχει κόσμος. Νομίζω έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Είναι μονό παιχνίδι και παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλή ομάδα, νέους και έμπειρους παίκτες, έχουμε τα πάντα για να νικήσουμε το παιχνίδι. Όταν ήμουν στην Ομόνοια στο πρωτάθλημα εκεί υπήρχαν έξι καλές ομάδες και έξι ομάδες μεσαίας δυναμικότητας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Την «πλήγωσε» ο Ζουράφσκι, πήρε εκδίκηση ο Σέρινταν (vid)

Η διαφορά του πολωνικού πρωταθλήματος σε σχέση με το κυπριακό είναι ότι εδώ σήμερα κερδίζεις, αλλά αύριο δεν ξέρεις. Κάθε ματς είναι διαφορετική ιστορία. Στην Κύπρο οι πιθανότητες να κερδίσει μια μεγάλη ομάδα μια μεσαία είναι μεγαλύτερες. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Στο πολωνικό πρωτάθλημα υπάρχει περισσότερη ποιότητα, 100% σε σχέση με το κυπριακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ