aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛοΐζου: «Αν θέλει να έρθει κάποιος να με πάρει ας έρθει!»

Λοΐζου: «Αν θέλει να έρθει κάποιος να με πάρει ας έρθει!»

Το άστρο του Λοΐζου Λοΐζου έλαμψε στον αγώνα με την Αντβέρπ. Ο Κύπριος εξτρέμ πέτυχε δύο τέρματα και οδήγησε την Ομόνοια σε νίκη με 4-2 επί των πρασίνων. Μιλώντας στην Primetel μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κύπριος άσος έστειλε μήνυμα σε όσες ομάδες ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Πιο ήταν το κλειδί για τη νίκη; «Πιστεύω ότι το κλειδί ήταν η διαχείριση του αγώνα όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Όπως είδατε το κάναμε σωστά, όμως δεν τελείωσε τίποτα υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Ο 12ος είναι πάντα 12ος. Είδατε όταν μείναμε πίσω στο σκορ μας υποστήριξαν».

Αν έπρεπε να επιλέξεις ένα από τα δύο τέρματα που πέτυχες, πιο θα διάλεγες; «Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πως τα έβαλα, να τα δω και να σας πω».

Τις τελευταίες μέρες φημολογείται ενδιαφέρον από Άντερλεχτ και Μπριζ, τι έχεις να πεις; «Προς το παρόν είμαι παίκτης της Ομόνοιας, αν θέλει να έρθει κάποιος να με πάρει ας έρθει».

Πόσα χρήματα θα κοστολογούσες τον εαυτό σου; «Δεν μπορώ εγώ να κοστολογήσω τον εαυτό μου, αυτό θα το κάνουν οι ειδικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ