aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛάρκου: «Στόχος 4 παίκτες, πάμε αρχικά για 7 μετεγγραφές, το 90% που φεύγει»

Λάρκου: «Στόχος 4 παίκτες, πάμε αρχικά για 7 μετεγγραφές, το 90% που φεύγει»

Το πλάνο ενίσχυσης ενόψει της νέας περιόδου ανέλυσε ο Νεόφυτος Λάρκου μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Σταύρου Παπασταύρου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ομόνοιας αποκάλυψε πως έχει ήδη αποφασιστεί το 90% των ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό που θα αποχωρήσουν, ενώ για την ενίσχυση εντοπίστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, που πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις, για τους οποίους καταβάλλεται προσπάθεια ν’ αποκτηθούν.

Διαβάστε επίσης: «Θα απέλυα έναν από τους Λάρκου – Αναστασίου αν συμφωνούσαν»

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Έχουμε καταλήξει κατά 90% στο ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, όπως και στο πως θα αγωνίζεται η ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα σκάουτινγκ που παρακολουθεί συνεχώς ποδοσφαιριστές. Αξιολόγησε πάνω από 100 ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα. Έχουμε στόχο τέσσερεις περιπτώσεις που δεν είναι εύκολες. Μεθοδικά ελπίζουμε να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες και να ανεβάσουμε επίπεδο το έμψυχο δυναμικό μας».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Παπασταύρου για τις Χαλεπιανές: «Περιμένω ακόμα την Τράπεζα»

Αν είναι σε θέση να φέρει η Ομόνοια ποιοτικούς παίκτες με κίνητρο, ο Λάρκου είπε: «Δεν έχω δώσει υποσχέσεις σε κανένα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως παίζει κάποιος στην Ομόνοια και δεν έχει κίνητρο. Αν συμβαίνει αυτό τότε δεν πρέπει να είναι στην Ομόνοια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε αυτούς τους παίκτες και τα στελέχη. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να είναι ποιότητας».

Και πρόσθεσε για τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση: «Είναι μια ερώτηση που δύσκολα μπορώ να απαντήσω 100% παρόλο που θα ήθελα. Δεν θα απαντήσω για τις θέσεις. Θα εκπληρώσουμε εφτά θέσεις. Στη συνέχεια αυτό μπορεί να αλλάξει, εξαρτάται από τις αποδεσμεύσεις κλπ. Εφτά και βλέπουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ