aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛανγκ: «Η απόδοση μου ήταν μέτρια – Θέλω να μείνω στην Ομόνοια»

Λανγκ: «Η απόδοση μου ήταν μέτρια – Θέλω να μείνω στην Ομόνοια»

Την πρόθεση του να τιμήσει το συμβόλαιο του και να παραμείνει στην Ομόνοια μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όταν και ολοκληρώνεται, εξέφρασε μιλώντας στην ουγγρική ιστοσελίδα «Μ4sport.hu» ο Άνταμ Λανγκ.

Όσα δήλωσε ο Άνταμ Λανγκ:

Αρχικά είπε: «Η κατάκτηση του κυπέλλου μας έσωσε μια σεζόν που δεν ήταν η καλύτερη, αλλά η 6η θέση στο το πρωτάθλημα ήταν μια απογοήτευση».

Σχετικά με την παρουσία του στην Ομόνοια: «Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και να παραμείνω στην Ομόνοια, καθώς νιώθω άνετα, υπάρχουν προσδοκίες και μπορώ να διεκδικώ το να αγωνίζομαι στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Έχω αρκετά σχέδια μακροπρόθεσμα, αν υπάρξει κατάλληλη προσφορά, προφανώς θα δοκίμαζα τις δυνάμεις μου αλλού, αλλά νιώθω καλά στην Κύπρο. Αν όχι, όμως, θα ήθελα να τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα στην πατρίδα μου».

Για την απόδοση του: «Η δική μου απόδοση ήταν μέτρια είναι η αλήθεια, δεν είμαι σχεδόν ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ