aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛαΐφης: Πώς παίζει η Αντβέρπ και το καλό για την Ομόνοια

Λαΐφης: Πώς παίζει η Αντβέρπ και το καλό για την Ομόνοια

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης έμαθε από πρώτο χέρι πόσο δυνατή είναι Αντβέρπ. Η αντίπαλος της Ομόνοιας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ συνέτριψε τη Σταντάρ Λιέγης με 5-2 στις 8 Αυγούστου και ο Κύπριος αμυντικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας πικρή εμπειρία. Το Goal.com.cy τον εντόπισε και κατάφερε να έχει σύντομη επικοινωνία μαζί του, καθώς ο χρόνος τον πίεζε, αλλά έστω και έτσι μας έδωσε κάποια σημαντικά στοιχεία.

«Σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση έχει αλλάξει. Είναι νέα ομάδα με ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση. Έχει επιθετική φιλοσοφία, παίζει πολύ ανοιχτά και γι’ αυτό όσο εύκολα σκοράρει, τόσο εύκολα δέχεται γκολ», μας είπε αρχικά. Κάτι που αποτυπώνεται πλήρως στα στατιστικά της, καθώς στο εν εξελίξει βελγικό πρωτάθλημα πέτυχε οκτώ γκολ και δέχτηκε εφτά.

Στη συνέχεια επισήμανε τον τραυματισμό του επιθετικού της Αντβέρπ, Μίχαελ Φράι: «Ο επιθετικός που τραυματίστηκε έβαλε έξι γκολ σε τέσσερα παιχνίδια και θα χρειαζόταν προσοχή. Είναι πολύ δυνατός στον αέρα, ενώ είναι καλός και στο έδαφος. Το δυνατό του σημείο είναι στην περιοχή, είναι πάντα μέσα στις φάσεις και είναι καλό για την άμυνα της Ομόνοιας το ότι δεν θα τον αντιμετωπίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ