aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚρίνεται το μέλλον του Ιβάιλο Πέτεφ

Κρίνεται το μέλλον του Ιβάιλο Πέτεφ

Η απογοήτευση των διοικούντων έγινε εντονότερη μετά τη νέα ήττα της ομάδας αλλά πολύ περισσότερο για τις τοποθετήσεις του προπονητή στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε του αγώνα στο Τσίρειο. Η αναφορά του «είμαι πολύ έξυπνος και καταλαβαίνω από πού προέρχονται αυτά όλα» και πιο πολύ αυτό που είπε για τους Πορτογάλους Σοάρες και Λόπες: «Και να επιστρέψουν αυτοί δεν θα αγωνιστούν όσο είμαι εγώ προπονητής».

Διαβάστε επίσης: Oι λόγοι που… ράγισε το γυαλί με τον Πέτεφ

Αρκετά μέλη του Δ.Σ. θα πάνε στη σημερινή τακτική συνεδρία (16:00), όπως πληροφορούμαστε, για να θέσουν θέμα τεχνικής ηγεσίας. Μόνο απ’ αυτό γίνεται αντιληπτό πως, το μέλλον του Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της Ομόνοιας κρίνεται αβέβαιο. Ο Βούλγαρος τεχνικός με την έλευσή του υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, δηλαδή μέχρι την 31η Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: «Μεγάλο κύκλωμα και κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν»

Ο ίδιος δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει και το έκανε ξεκάθαρο προχθές. «Δεν κάνω σκέψη να αποχωρήσω, δεν έχω φταίξιμο γι’ αυτή την κατάσταση. Θέλω να μείνω στην ομάδα. Ένα πλοίο όταν έχει ξεκινήσει να βουλιάζει, αυτός που το ελέγχει φεύγει τελευταίος», είπε χαρακτηριστικά. Απομένει να δούμε ποια θέση θα επικρατήσει στη συνεδρία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ