aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΚορέια: Αν είναι μήλο θα ανθίσει…

Κορέια: Αν είναι μήλο θα ανθίσει…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά τους προχθεσινούς τριγμούς στις σχέσεις της Νέας Σαλαμίνας και της Ομόνοιας, χθες υπήρξε συζήτηση σε διοικητικό επίπεδο και το κλίμα εκτονώθηκε. Κύριο σημείο τριβής ασφαλώς ο Άντερσον Κορέια, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των πρασίνων. Οι ερυθρόλευκοι τόνισαν ότι υπάρχει η σωστή οδός για να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Όπως πληροφορείται η «Goal News», ο σύλλογος της Λευκωσίας είπε ότι σύντομα θα γίνει γνωστή η προσφορά του για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ-χαφ.

Από την πλευρά τους, οι Αμμοχωστιανοί τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται, έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα, ενώ από καιρό υπήρχε η σκέψη για επέκταση συμβολαίου. Γι’ αυτό και, όπως υπογραμμίζουν, δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν δίχως το κατάλληλο -κατ’ αυτούς- οικονομικό αντάλλαγμα. Επίσης, θέλουν να γνωρίζουν εγκαίρως την πρόταση του «τριφυλλιού», με στόχο να τρέξουν για την αντικατάστασή του σε περίπτωση που κλείσει η μετεγγραφή.

Από εκεί και πέρα, ο Τιάγκο Φερέιρα ενημέρωσε τη Νέα Σαλαμίνα ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και όλα συνηγορούν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Ούτε για τον Ρόμπερτ Βεσελόφσκι είναι θετικά τα μαντάτα, καθώς φέρεται να τα έχει βρει με την Πάφος FC. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του έχουν περιοριστεί πλέον. Δύο σημαντικές απώλειες για την ομάδα της Αμμοχώστου, κυρίως όμως του Σλοβάκου κίπερ, καθώς το κενό του δεν είναι εύκολο να αναπληρωθεί.

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Μάκης Παπαϊωάννου θα κινηθεί για την εξεύρεση των εξής ποδοσφαιριστών: δύο τερματοφύλακες, έναν ή δύο σέντερ μπακ, επιθετικό και εξτρέμ. Από εκεί και πέρα, αναλόγως των εξελίξεων θα αποφασίσει ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, αν θα αναζητηθεί αριστερός μπακ-χαφ ή παίκτης άλλης θέσης. Επίσης, εκκρεμεί η συζήτηση με τον ΑΠΟΕΛ για το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του Κύπρου Χριστοφόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ