Όσο η Ομόνοια δεν έχει βρει το «10άρι» που αναζητά, έναν ποδοσφαιριστή δηλαδή που μπορεί να προσφέρει δημιουργία αλλά και να καλύψει περισσότερους ρόλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η περίπτωση του Γρηγόρη Κάστανου παραμένει στο προσκήνιο.
Ο διεθνής άσος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του στην Ελλάς Βερόνα, παρόλο που συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ιταλικής ομάδας.
Μπορεί επίσημα να μην έχει ειπωθεί το παραμικρό από πλευράς Ομόνοιας, όμως το όνομα του Κάστανου δεν περνά απαρατήρητο. Άλλωστε, ο ίδιος είχε δηλώσει στο «Down Town» πως «δεν γνωρίζω ακόμη, θα δείξει, δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε». Οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αν θα προκύψει πράσινη συνεργασία ή αν θα συνεχίσει αλλού.
Για την ώρα ο Γρηγόρης Κάστανος προπονείται με την ιταλική ομάδα. Αν θα ντυθεί στα πράσινα ή θα συνεχίσει στην Ελλάδα Βερόνα ή ακόμη και να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα θα το δείξει ο χρόνος. Άλλωστε μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου υπάρχει μακρύς δρόμος. Μέχρις τις 9 Σεπτεμβρίου μπορεί να γίνουν πολλά.
Δείτε επίσης: Ομόνοια: Στην αφετηρία του ονείρου για το Τσάμπιονς Λιγκ
Όπως και να έχει, ο Κάστανος είναι ποδοσφαιριστής που κάνει πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοιες επιλογές αρέσουν στον Μπεργκ. Θέλει παίκτες πολυεργαλεία. Αν δεν θα είναι ο διεθνής άσος θα είναι άλλος με παρόμοια χαρακτηριστικά, ικανός να διαδραματίσει διπλό και τριπλό ρόλο στο παιχνίδι της Ομόνοιας.
Κ.Κ.














