aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΠΟΕΛ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ«Κάρι, ελπίζω να νικήσετε τον ΑΠΟΕΛ» (pic)

«Κάρι, ελπίζω να νικήσετε τον ΑΠΟΕΛ» (pic)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πολύ αγαπητός στον κόσμο της Μάλμε ήταν ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Κάρι Άρνασον. Ο ίδιος θέλησε μέσω twitter να ευχαριστήσει όλους για όσα πέρασε στην ομάδα, ενώ και οι φίλοι της ομάδας από τη Σουηδία του δείχνουν μέσω social media την αγάπη τους.

Μία εξ αυτών του έγραψε: «Κάρι Άρνασον θα λείψεις στη Μάλμε. Σου εύχομαι να έχει ένα καλό μέλλον και ελπίζω να νικήσετε τον ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να είμαστε εμείς δυνατοί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League».

Η Μάλμε έχει 16.000 βαθμούς στην κατάταξη της ΦΙΦΑ και ο ΑΠΟΕΛ 21.000. Συνεπώς, αν οι γαλαζοκίτρινοι δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα και άλλες 2-3 ομάδες αποκλειστούν από τον δεύτερο γύρο, τότε οι Σουηδοί έχουν πιθανότητες να είναι εκείνοι στους «δυνατούς».

Όπως και να έχει, το μήνυμα στο twitter του Ισλανδού είναι με αρκετή δόση χιούμορ προς το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ