aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚαμερούν-Κομόρες 2-1: Τέλος το ταξίδι για την παρέα του Μπασιρού

Καμερούν-Κομόρες 2-1: Τέλος το ταξίδι για την παρέα του Μπασιρού

Την πρόκρισή του στις «8» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής πανηγύρισε το βράδυ της Δευτέρας (24/1) το Καμερούν. Η οικοδέσποινα του τουρνουά δικαίωσε τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί που υπήρχε πριν από την αναμέτρηση απέναντι στη σταχτοπούτα ομάδα του θεσμού, Κομόρες, παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

Έτσι, τελειώνει και το ταξίδι για τον Φουάντ Μπασιρού της Ομόνοιας, ο οποίος αγωνίστηκε για 89 λεπτά σήμερα, με τον Χένινγκ Μπεργκ να τον περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει.

Οι Εκαμπί και Αμπουμπακάρ πέτυχαν τα δύο γκολ των αδάμαστων λιονταριών στην αναμέτρηση της Γιαουντέ, με τις Κομόρες από την πλευρά τους να στέκονται εξαιρετικά, παρά το γεγονός πως υπερασπίστηκε την εστία τους ένας αριστερός μπακ (είχαν τεθεί νοκ-άουτ οι τρεις διαθέσιμοι γκολκίπερ λόγω τραυματισμού και κορονοϊού), αλλά και το γεγονός πως αναγκάστηκαν να αγωνιστούν από το 7ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του αρχηγού τους, Αμπντού.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Ονάνα, Φάι, Ενγκαντό, Καστελέτο, Τόλο, Χόνγκλα, Ανγκισά (84′ Ονανά), Τσούπο-Μοτίνγκ (63′ Ενζί), Ενγκαμαλέου (63′ Μπασογκόγκ), Εκαμπί (76′ Σιλίκι), Αμπουμπακάρ (77′ Μπαοκέν)

ΚΟΜΟΡΕΣ: Αλχαντούρ, Ζαχάρι, Νατζίμ, Τζαλούντ, Σαΐντ (88′ Εμαντί), Μπασίρου (89′ Τζουμόι), Εμτσανγκάμα, Αμπντουλάχ, Μπενζαλούντ Γιουσούφ (75′ Ματόιρ), Μπεν, Μόνι (52′ Μοχάμεντ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ