aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαϊάφας: «Φαβορί για το πρωτάθλημα η Ομόνοια, διαφορετικά τα ντέρμπι κυπέλλου με ΑΠΟΕΛ»

Καϊάφας: «Φαβορί για το πρωτάθλημα η Ομόνοια, διαφορετικά τα ντέρμπι κυπέλλου με ΑΠΟΕΛ»

Πρώτο φαβορί για τον τίτλο έχρισε την Ομόνοια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Κωστάκης Καϊάφας, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM. Ο Κύπριος πλέον προπονητής της ΕΝΑΔ, τόνισε ότι οι πράσινοι υπερτερτούν σε θέματα οργάνωσης ενώ εξήγησε ότι κλειδί θεωρεί τους αμυντικούς αλλά και τον τερματοφύλακα της ομάδας. Oλοκλήρωσε σημειώνοντας πως τα ντέρμπι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ πρόκειται να είναι διαφορετικά από το ματς του πρωταθλήματος.

Όσα δήλωσε ο Κωστάκης Καϊάφας:

Για την επανέναρξη Γ’ κατηγορίας: «Περιμένουμε όχι μόνο εμείς αλλά και οι πιο μικρές Κατηγορίες. Μακάρι να μας ανοίξουν. Κάθε βδομάδα μας λένε ότι θα αρχίσουμε. Εύχομαι αυτή την εβδομάδα να αλλάξουν τα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράματα για μας».

Για το ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω ότι η Ομόνοια ήταν καλύτερη. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος, τουλάχιστον για αυτό το παιχνίδι. Στο κύπελλο θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα νομίζω».

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η Ομόνοια: «Όντως δεν έχασε κανένα ντέρμπι και γι΄ αυτό ανέβηκε στη κορυφή. Όσο για τα σκαμπανεβάσματα, είναι φυσιολογικό γιατί έδωσε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και νομίζω το περίμεναν αυτό στην ομάδα».

Για την υπόθεση τίτλος: «Είναι μέσα στους στόχους της η Ομόνοια και θεωρώ ότι είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Όχι μόνο γιατί ήμουν στην Ομόνοια αρκετά χρόνια, αλλά νομίζω είναι η πιο σταθερή και η πιο πλήρης ομάδα».

Για το που υπερτερεί η Ομόνοια: «Υπερτερεί σε θέματα οργάνωσης, όλα πηγαίνουν ρολόι. Όλοι δουλεύουν με υγεία στην ομάδα. Είναι μια ομάδα χωρίς μεγάλα ονόματα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι γρήγορη στις αντεπιθέσεις και έχει καλή άμυνα».

Για το ποιο είναι το κλειδί: «Κλειδί είναι οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας. Νομίζω ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει την καλύτερη άμυνα».

Για τον Λέτσγιακς: «Κάνει εξαιρετική χρονιά. Δεν πρέπει όμως η ομάδα να περιμένει μόνο από αυτόν. Όταν θα τον μπλοκάρουνε θα πρέπει να έχουν εναλλακτικές».

Για τα παιχνίδια κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ: «Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι. Θα δούμε άλλον ΑΠΟΕΛ, έχει καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τον Μπεργκ: «Του βγαίνει και δεν μπορεί να του πει κανένας τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ