aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗχηρή μανατζερική τοποθέτηση για το μέλλον του Κορέια!

Ηχηρή μανατζερική τοποθέτηση για το μέλλον του Κορέια!

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο το οποίο εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, Άντερσον Κορέια (Fusion Group Agency – FGA).

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση της εταιρείας, τονίζεται πως ο Βραζιλιάνος δεν έχει μιλήσει με άλλον σύλλογο και συνεχίζει κανονικά στους ερυθρολεύκους της Αμμοχώστου με τους οποίους διατηρεί συμβόλαιο. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα της Αμμοχώστου για επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζουμε πως ο ακραίος αμυντικός έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Ομόνοιας, η οποία μάλιστα κατέθεσε πρόταση στο Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Αναλυτικά:

«Με έκπληξη είδαμε κάποια δημοσιεύματα στα ΜΜΕ για το μέλλον του Άντερσον Κορέια. Με κάθε επισημότητα αναφέρουμε πως δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Ο Άντερσον δεν μίλησε και ούτε θα μιλήσει από μόνος του με άλλη ομάδα ώστε να εξασφαλίσει συμβόλαιο ή ανανέωση συνεργασίας. Καμία ομάδα δεν του πρόσφερε συμβόλαιο ή/και επίσημη πρόταση για να ανανεώσει με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο ποδοσφαιριστής της εταιρείας μας θα είναι ελεύθερος να υπογράψει νέο συμβόλαιο ή προσύμφωνο τον επόμενο Ιανουάριο για τη σεζόν 2020-21.

Η πιο πάνω δήλωση έχει γραφτεί ώστε να αποκαταστήσει την αλήθεια, μετά από τις αβάσιμες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ