aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ συγκινητική στιγμή του ντέρμπι και το «ελπίζουμε» του Μαργκάσα

Η συγκινητική στιγμή του ντέρμπι και το «ελπίζουμε» του Μαργκάσα

Η νίκη της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ (5-3) χθες βράδυ στο «Ελευθέρια» σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους των πρασίνων, οι οποίοι το πανηγύρισαν έντονα με τους φουτσαλιστές του «τριφυλλιού». Οι παίχτες φωτογραφήθηκαν με την φίλη της ομάδας, Ιωάννα, και το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε την εν λόγω συγκινητική φωτογραφία.

Μάλιστα στο Instagram… ανακαλύψαμε σχόλιο του ποδοσφαιριστή των πρασίνων, Ρενάτο Μαργκάσα ο οποίος έγραψε: «Μπράβο παιδιά», και φίλη της ομάδας βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στον Πορτογάλο ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι στο ποδόσφαιρό (17/11): «Κάντε το ίδιο και την Παρασκευή. Κάντε αυτό το κορίτσι και όλους εμάς χαρούμενους. Το χρειαζόμαστε».

Η… συζήτηση είχε και συνέχεια με τον Μαργκάσα να απαντά «όλοι το ελπίζουμε» και η φίλαθλος να απαντά «είσαι ο καλύτερος». Εξάλλου η αγάπη των φιλάθλων της Ομόνοιας για τον Ρενάτο, είναι γνωστή και ευδιάκριτη, και ο ίδιος το ανταποδίδει με κάθε ευκαιρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ