aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ πρόθεση της Ομόνοιας και η πιθανή επάνοδος της ΑΕΚ για Κατελάρη

Η πρόθεση της Ομόνοιας και η πιθανή επάνοδος της ΑΕΚ για Κατελάρη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με την αποστολή της Εθνικής Κύπρου στο εξωτερικό βρίσκεται ο Φάνος Κατελάρης. Με την επιστροφή τού διεθνούς μεσοαμυντικού στην Κύπρο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Η Ομόνοια παρουσιάζεται έτοιμη να συζητήσουν εκ νέου την προσφορά που του έγινε για επέκταση της συνεργασίας τους πέρα από το 2020 που προνοεί η νυν συμφωνία, σε μια προσπάθεια να καταλήξουν και να πέσουν οι υπογραφές. Εάν και πάλι παρουσιαστεί αρνητικός, τότε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παραχώρησή του σε άλλη ομάδα. Θα πρέπει, όμως, να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ομόνοια. Μέχρι στιγμής οι προτάσεις που είχε για τον Κατελάρη απορρίφθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο Μπεργκ είναι εδώ! Σηκώνει μανίκια, αξιολογεί και προτείνει

Σύμφωνα με όσα πηγάζουν από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, έγινε πρόταση για τον διεθνή ποδοσφαιριστή, περίπου 80.000 ευρώ και η οποία δεν ικανοποίησε την Ομόνοια. Την ίδια ώρα, γίνεται λόγος πως θα επανέλθει το σωματείο της Λάρνακας με νέα βελτιωμένη πρόταση, με στόχο να κάνει «δικό» της τον ποδοσφαιριστή. Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα διαφανεί εάν ο Κατελάρης θα συνεχίσει στην Ομόνοια ή θα αποχωρήσει με πιθανό προορισμό την ΑΕΚ, εάν ικανοποιήσει τα «θέλω» του συλλόγου της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Eτοιμάζει νέα πρόταση μετά το «όχι» της Ομόνοιας στις €80.000

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ