aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣEτοιμάζει νέα πρόταση μετά το «όχι» της Ομόνοιας στις €80.000

Eτοιμάζει νέα πρόταση μετά το «όχι» της Ομόνοιας στις €80.000

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Διατεθειμένη να κυνηγήσει όσο μπορεί την περίπτωση Φάνου Κατελάρη φαίνεται να είναι η ΑΕΚ. Ο Άντερ Μουρίγιο εκτιμά την ποιότητα και τον χαρακτήρα του διεθνή Κύπριου μέσου και πιστεύει ότι μπορεί να αποτελέσει βασικό γρανάζι της ομάδας τη νέα σεζόν. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι ο σύλλογος της Λάρνακας έχει καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα πρόταση στην Ομόνοια για την απόκτησή του, η οποία απορρίφθηκε από τους πράσινους, όπως έγινε και με τον Παναθηναϊκό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνολική πρόταση της ΑΕΚ ήταν κοντά στις €80.000 και περιλαμβάνονται και κάποια μπόνους. Η Ομόνοια από την πλευρά της αξιώνει περισσότερα χρήματα και γι’ αυτό εκτιμάται ότι η ΑΕΚ στις επόμενες ημέρες θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αξιολογηθούν τα δεδομένα από τη διοίκησή της, ώστε να προσφερθεί πακέτο που θα είναι ικανοποιητικό και δελεαστικό για την πλευρά της Ομόνοιας, ώστε να απαντήσει θετικά.

Διαβάστε επίσης: «Τα δεδομένα για τον Ρομπέρζ, η ανταλλαγή με τον Κατελάρη και ο ΠAO»

Πέρα από οικονομικά ανταλλάγματα αναμένεται να προταθεί έξτρα μπόνους σε περίπτωση εισόδου της ομάδας σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ποσοστό μεταπώλησης. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Λάρνακας δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και θέλει να κάνει δικό της τον Φάνο Κατελάρη ο οποίος αποτελεί «hot» όνομα αυτή την περίοδο. Αυτές τις μέρες ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι με την αποστολή της Εθνικής Κύπρου, όμως δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Σκωτία, μιας και έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με τη Ρωσία, αλλά φαντάζει δύσκολο. Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να διαθέσει χρήμα για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τη νέα σεζόν και η Ομόνοια γνωρίζει πολύ καλά ότι αν δεν ενδώσει για να τον παραχωρήσει θα χάσει τον παίκτη του χρόνου χωρίς να πάρει χρήματα. Ουσιαστικά πιέζονται οι πράσινοι για να παραχωρήσουν τον παίκτη, μιας και είναι φανερό ότι μετά από δυο αρνητικές απαντήσεις δεν θέλει να συνεχίσει στην Ομόνοια, όμως επιδιώκουν να πάρουν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα. Η νέα πρόταση που αναμένεται να καταθέσει η ΑΕΚ θα είναι κομβική στις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ