aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ παλιά δόξα της Ομόνοιας θυμάται… (pics)

Η παλιά δόξα της Ομόνοιας θυμάται… (pics)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Κλείτος Ερωτοκρίτου, με αφορμή τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Άντερλεχτ, θυμήθηκε το ματς των πρασίνων κόντρα στους Βέλγους το μακρινό 1985.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook: «Ανεπανάληπτο ρεκόρ εισιτήριων. Πριν από 32 χρόνια. Ομόνοια – Άντερλεχτ, Τετάρτη 6.11.1985 – 8.00 μ.μ. Μακάρειο στάδιο Λευκωσίας. Η μνήμη γυρνά νοσταλγικά πίσω.

Ο πρώτος αγώνας στο Βέλγιο έληξε  με 1-0. Ένα παιγνίδι που σύμφωνα με την απόδοση και τις ευκαιρίες που βρήκαμε θα έπρεπε να λήξει τουλάχιστον ισόπαλο. Αυτή μας η εμφάνιση δημιούργησε τέτοιο ενθουσιασμό που το Μακάρειο αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που ήθελε να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό.

Να σημειώσουμε ότι μιλάμε για την Ομόνοια της χρυσής δεκαετίας με τους συνεχόμενους τίτλους και με εξαιρετικές επιτυχίες στην Ευρώπη και μια Άντερλεχτ μεγαθήριο στην Ευρώπη τότε. Ομόνοια – Άντερλεχτ 1-3.

Επ’ ευκαιρία της σημερινής αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ – Άντερλεχτ να ευχηθώ καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ και στην αγαπημένη ομάδα μου Ομόνοια πολύ σύντομα να ξαναδώσει στον κόσμο της την χαρά αυτών των επιτυχιών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ