aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΗ… οβίδα, το άχαστο του Κολάνη και ο Νεοκλέους

Η… οβίδα, το άχαστο του Κολάνη και ο Νεοκλέους

O Ρουβέν Μπρίζιντο με την γκολάρα που πέτυχε σημειώνοντας το 2-0 για την Αναγέννηση απέναντι στην Ομόνοια (2-2 το αποτέλεσμα), έθεσε αυτομάτως υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα γκολ της τρέχουσας σεζόν.

Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε στη θέση του επιτελικού μέσου και δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή του Αδάμο Αδάμου. Έκανε σπουδαίο παιχνίδι στα 77 λεπτά που αγωνίστηκε και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, αφήνοντας εκτεθειμένη όλη την αμυντική γραμμή της Ομόνοιας. Ποιοτικός ποδοσφαιριστής που αναμένεται να βοηθήσει την Αναγέννηση να πετύχει τους στόχους τους.

Παρόλο που ήταν η Ομόνοια που είχε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο και έψαξε το τρίτο γκολ, ήταν η Αναγέννηση που απώλεσε την πιο κλασική ευκαιρία. Ο Γιώργος Κολάνης στο 84’ μόνος απέναντι από τον Κωνσταντίνο Παναγή σούταρε έξω. Μπορούσε να είχε καλύτερο τελείωμα και αν έφθανε στο γκολ ίσως η ομάδα του να έφθανε και στη νίκη.

Όσον αφορά στη διαιτησία, η φάση που ελέγχεται ο Νικόλας Νεοκλεόυς ήταν στην αποβολή του Νίκου Ευθυμίου. Παρά τη σκληρότητα του φάουλ κρίνεται αυστηρή η απευθείας κόκκινη. Επίσης, τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων ήταν πολύ λίγα, αφού υπήρξαν πολλές διακοπές στο δεύτερο ημίχρονο. Λάθος από τον δεύτερο βοηθό στο πρώτο γκολ της Ομόνοιας, αφού ο σκόρερ, Ματ Ντέρμπισαϊρ, ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ