aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η Ομόνοια ζει στιγμές Νιούκαστλ! Πωλείται σε Κύπριο με περιουσία 2,1 δις ευρώ»

«Η Ομόνοια ζει στιγμές Νιούκαστλ! Πωλείται σε Κύπριο με περιουσία 2,1 δις ευρώ»

Το γύρο της Ελλάδας κάνουν οι διοικητικές εξελίξεις στην Ομόνοια. Η επιβεβαίωση των πρασίνων για επαφές των Τζον Χριστοδούλου και Σταύρου Παπασταύρου για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με τα ελλαδικά ΜΜΕ να στέκονται στη μυθική περιουσία του Κύπριου επιχειρηματία. Μάλιστα, κάποιοι παρομοιάζουν τις διοικητικές εξελίξεις στην Ομόνοια με αυτές της Νιουκάστλ.

Gazzetta.gr

Ομόνοια: Kλείνει η συμφωνία με τον μεγιστάνα Τζον Χριστοδούλου

Ο δισεκατομμυριούχος Τζον Χριστοδούλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά της Ομόνοιας.

Εξελίξεις γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ομόνοιας. Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε πως η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του μεγιστάνα, Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση μετοχών της ομάδας της Λευκωσίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κύπρο οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Η ενημέρωση του συλλόγου:

«Ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος».

Το who is who του Τζον Χριστοδούλου
Ο Τζον Χριστοδούλου είναι 56 ετών και δραστηριοποιείται με στο Ηνωμένο Βασίλειο στον τομέα των ακινήτων. Έχει 2.000 οικιστικές και εμπορικές μονάδες στο κεντρικό Λονδίνο, με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες να εκτείνονται μέχρι τη Νέα Υόρκη και τη Βραζιλία. Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Ευρώπης στον τομέα του real estate και τρίτος πιο πλούσιος Κύπριος στον κόσμο με περιουσία €2,1 δισεκατομμύρια!

Γεννήθηκε το 1965 στην Κύπρο, κατάγεται από τον Σύσκληπο της Κερύνειας, όμως μετά και την εισβολή η οικογένεια του έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο. Στα 16 του ασχολήθηκε με την κοσμηματοποιία, όμως γρήγορα άλλαξε επαγγελματικό πεδίο μεταπηδώντας στα ακίνητα. Μεταξύ άλλων έχει δύο πεντάστερα ξενοδοχεία στο Κάναρι Γουάρφ του Λονδίνου.

Έχει τρία παιδιά και ζει κυρίως στο Μονακό. Ο Χριστοδούλου εκτός της επιχειρηματικής του δράσης ξεχωρίζει και για το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Είναι ο ιδρυτής των Yianis Group και του Yianis Christodoulou Foundation.

Sport-fm.gr

Η Ομόνοια επιβεβαιώνει την πρόταση αγοράς από τον μεγιστάνα Τζον Χριστοδούλου!

Η Ομόνοια επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι ο Τζον Χριστοδούλου, με εκτιμώμενη περιουσία που φτάνει τα 2,1 δισ. ευρώ, ενδιαφέρεται για την αγορά της κυπριακής ομάδας!

Ο Κύπριος μεγιστάνας, Τζον Χριστοδούλου, με εκτιμώμενη περιουσία που φτάνει τα 2,1 δισ. ευρώ, έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Ομόνοιας και ήδη οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της και η κυπριακή ομάδα!

Η ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος».

Γίνεται λόγος για συμφωνία αγοράς όλου του πακέτου των μετοχών, με το ποσό να ανέρχεται στα 28 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ, ο Χριστοδούλου δεν ενδιαφέρεται για αγορά μέρους των μετοχών, αλλά θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και ενδεχομένως εντός του μήνα να είναι εφικτό να υπάρξει οριστική συμφωνία.

repress.gr

Η Ομόνοια ζει στιγμές Νιούκαστλ! Πωλείται για 28 εκ. ευρώ σε Κύπριο με περιουσία 2,1 δις ευρώ

Ο Κύπριος μεγιστάνας, Τζον Χριστοδούλου, με εκτιμώμενη περιουσία που φθάνει τα 2,1 δισ. ευρώ, έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Ομόνοιας και ήδη οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της και η κυπριακή ομάδα.

Μπορεί τα οικονομικά μεγέθη να είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά της περίπτωσης της Νιούκαστλ, αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως η Αγγλική ομάδα πουλήθηκε 380 εκ. Ευρώ σε πρίγκιπα με εκτιμώμενη τα 380 δις. Ευρώ, μπορείτε να καταλάβετε πως υπάρχει μια αναλογία ανάμεσα σε αυτά τα ποσά και στα 2,1 δις ευρώ που έχει ο Τζον Χριστοδούλου,με τα 28 εκ. Ευρώ που φέρεται να είναι το τίμημα της πώλησης της Ομόνοιας.

Η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον Πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος.»

Όπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ ο Χριστοδούλου δεν ενδιαφέρεται για αγορά μέρους των μετοχών, αλλά θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και ενδεχομένως εντός του μήνα να είναι εφικτό να υπάρξει οριστική συμφωνία.

newsit.gr

Ο Ελληνοβρετανός δισεκατομμυριούχος Τζον Χριστοδούλου φέρεται να βρίσκεται ένα «βήμα» από την εξαγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας στην Κύπρο.

Με περιουσία άνω του 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Χριστοδούλου θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον τομέα του real estate στην Ευρώπη και η πιθανή εμπλοκή του στην ομάδα έχει «τρελάνει» τους οπαδούς της.

Η ίδια η Ομόνοια μάλιστα, έκανε σχετική ανάρτηση, γράφοντας: «Ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ