aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια του… Σωφρόνη

Η Ομόνοια του… Σωφρόνη

Με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε η Ομόνοια επί εποχής του, αλλά πολύ περισσότερο με την κατάκτηση του κυπέλλου, ο Σωφρόνης Αυγουστή κέρδισε την εκτίμηση της διοίκησης.

Τον εμπιστεύεται και του άναψε πράσινο φως για να «χτίσει» τη δική του ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πολύ πιο άνετος, πλέον, ο Κύπριος τεχνικός σε σχέση με το που ανέλαβε την Ομόνοια περί τα μέσα της περσινής σεζόν, έχει την ευχέρεια να βάλει το δικό του στίγμα και στις μετεγγραφικές κινήσεις.

Όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού το έκανε σε μεγάλο βαθμό από τη λήξασα σεζόν, αλλά τώρα με τις προσθήκες που θα θελήσει να υλοποιηθούν θα μπορέσει να το κάνει σε καλύτερο βαθμό.

Επιδίωξή του θα είναι, να φτιάξει ομάδα ικανή να ανταποκριθεί στα «θέλω» της διοίκησης, αλλά και του κόσμου. Να λένε… «να η Ομόνοια του Σωφρόνη». Γνωρίζει καλά το dna της Ομόνοιας, συμβαδίζει με τη δική του φιλοσοφία, δηλαδή επιθετικό – ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Προσπάθησε να το κάνει στο προηγούμενο διάστημα, παρόλο που η ομάδα χτίστηκε από άλλο προπονητή. Τώρα, εμβολιάζοντάς την με ποδοσφαιριστές που συνοδεύονται από τα χαρακτηριστικά που ο ίδιος θέλει, προσδοκεί να φτιάξει το σύνολο που θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ