aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Η Ομόνοια είναι η κυπριακή ομάδα που θέλει τον Ντένινγκ»

«Η Ομόνοια είναι η κυπριακή ομάδα που θέλει τον Ντένινγκ»

Πριν από λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος Λουσιάνο Γκαρσιά είχε αποκαλύψει με ανάρτησή του στο twitter ότι μια κυπριακή και μια ελληνική ομάδα ενδιαφέρονται για τον 31χρονο Αργεντινό επιθετικό Εμάνουελ Ντένινγκ που αγωνίζεται στην Τίγκρε.

Σήμερα ένας άλλος Αργεντινός δημοσιογράφος ο Αντριάνο Σαβάλλι αποκαλύπτει τις ομάδες και όπως γράφει αυτές είναι η Ομόνοια και ο Βόλος. «Ο Εμάνουελ Ντένινγκ έχει μπει στα ραντάρ των Βόλου από Ελλάδα και Ομόνοιας Λευκωσίας στην Κύπρο. Και τα δύο κλαμπ επικοινώνησαν για να βολιδοσκοπήσουν την περίπτωση του 31χρονου επιθετικού, του οποίου η σχέση με την Τίγκρε ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα»

Η αλήθεια είναι πως οι Βολιώτες κοιτάζουν «ζεστά» την περίπτωση του, και σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ έχουν κάνει κρούση στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, όμως από πλευράς Ομόνοιας δεν επιβεβαιώνεται ότιδήποτε, όμως η πληροφορίες λένε ότι η Ομάδα Προγραμματισμού ψάχνει κάτι σαφώς καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ