aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια μπαίνει ξανά στον ίσιο δρόμο

Η Ομόνοια μπαίνει ξανά στον ίσιο δρόμο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ: ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗΣ

Η παρουσία της Ομόνοιας στο ματς με τη Βασιλεία, έστω κι αν δεν αποφεύχθηκε η ήττα, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται και πάλι στον δρόμο της επανόδου σε σταθερά καλές εμφανίσεις και διεκδίκησης των στόχων της.

Η θέληση των ποδοσφαιριστών της, τα τρεξίματα, η αποφασιστικότητα και ο χαρακτήρας σ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, ήταν δείγμα βελτίωσης, δίνοντας συνέχεια στην προσπάθεια και το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Απόλλωνα.

Ο Μπεργκ, που πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του και φροντίζει να το τονίζει σε κάθε ευκαιρία, δεν δίστασε να προβεί σε τέσσερις αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στη Βασιλεία.

Και η ομάδα του ήταν ακόμη πιο απαιτητική και δημιούργησε ευκαιρίες για τουλάχιστον άλλο ένα γκολ. Βεβαίως, μπορούσε να δεχθεί κι άλλα βάσει των ευκαιριών που έφτιαξαν οι Ελβετοί.

Η Ομόνοια, λοιπόν, ανεβάζει στροφές και ψάχνοντας ένα σερί νικών, θα μπορέσει να ανακτήσει δυναμική και αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο στόχος, γι’ αυτό και η νίκη επί της ΠΑΕΕΚ επιβάλλεται, ώστε να πάει με φόρα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ