aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ... γερμανική short list ενώπιον της διοίκησης

Η… γερμανική short list ενώπιον της διοίκησης

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ XΡΙΣΤΟΥ

Θέμα ημερών ίσως και ωρών είναι η ανακοίνωση του ονόματος του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Οι πράσινοι αναζητούν εδώ και λίγες μέρες τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου και δεν θα αργήσουν να πάρουν την τελική τους απόφαση. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η Επιτροπή που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα του νέου αφεντικού, είχε πολύωρες συζητήσεις και αφού αξιολόγησε δεκάδες προπονητές που ενδιαφέρθηκαν ν’ αναλάβουν τα ηνία της ομάδας, προχώρησε στον καταρτισμό Short List με 3-4 τεχνικούς.

Σήμερα το απόγευμα, στην ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου, η μικρή λίστα με τους βασικούς υποψήφιους προπονητές θα παρουσιαστεί ενώπιον της διοίκησης και αφού αναλυθούν τα υπέρ, τα κατά και φυσικά στο οικονομικό, θα δοθεί η τελική εντολή για επαφές με σειρά προτεραιότητας, με στόχο την άμεση έλευση του εκλεκτού στην Κύπρο. Σημείο-κλειδί για την απόφαση, είναι η επιθυμία των πρασίνων όπως ο προπονητής αποδεχτεί να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Φυσικά αυτό θα συζητηθεί περεταίρω όταν καταλήξει η διοίκηση σε αυτόν που επιθυμεί να παραδώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων του «Ηλίας Πούλλος». Πιθανό να τεθεί όρος στο συμβόλαιο του νέου τεχνικού όπως ανανεωθεί αυτομάτως η συνεργασία του με την Ομόνοια εάν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι που θα τεθούν με τη σύναψη του συμβολαίου, όπως η έξοδος της ομάδας στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, οι «τριφυλλοφόροι» επιμένουν να θέλουν να πορευτούν με γερμανικό μοντέλο, αφού η πειθαρχία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της γερμανικής σχολής και αυτό φέρεται να είναι ένα από τα πρωτεύοντα στοιχεία που θα πρέπει να συνοδεύουν τον νέο τεχνικό. Αυτή τη στιγμή, ο Ντάνιελ Στέντελ βρίσκεται σε περίοπτη θέση, ενώ δυνατή υποψηφιότητα θέτουν επίσης οι συμπατριώτες του, Τζόζεφ Τσιμπάουερ (το όνομά του απασχόλησε πριν από τον Ντιρκ Σούστερ), Γιαν Κέλερ, αλλά και ο Πέτερ Χιμπάλα, όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy».

Σε περίπτωση που… στραβώσει με τους προαναφερθέντες, οι διοικούντες τον Σύλλογο θα πάνε σε άλλη λύση, όπως για παράδειγμα του Ισπανού Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ. Κάποια μέλη επιθυμούν την πρόσληψη Κύπριου προπονητή, όμως ένα τέτοιο σενάριο φαντάζει για την ώρα πολύ απομακρυνσμένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ